SIJA PORED SVOJE MEZIMICE! DIRLJIVA fotografija Lune sa ćerkicom ISTOPIĆE vam SRCA: “Moje biće, moja duša…”


“Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te…”


Pevačica i pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani juče je u porodilištu “Narodni front” na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Mia.

Đoganijeva je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Sreću i zadovoljstvo što je postala majka ne krije, pa je tako na svom Instagram profilu podelila sliku sa svojom mezimicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna je uz dirljivu fotografiju napisala i vrlo emotivnu poruku.

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021 u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

– Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali… Mia. Sreća, spokoj, raj – napisala je Đoganijeva u opisu fotografije sa svojom ćerkicom.

Izvor: srbijadanas.com