“SILOVAO ME JE I TUKAO!” Deniz Dejm PRVI PUT progovorila o stravičnom NASILJU koje je pretrpela!


Otvoreno!


Deniz Dejm javnosti se predstavila kroz učešće u Zadruzi 5, a svojim provokativnim izgledom i liberalnim stavovima uspela je da skrene pažnju javnosti na sebe.

Sada je starleta iz Slovenije progovorila o školi za sponzoruše koju uskoro pokreće, o orgijama na kojima je učestvovala pod dejstvom opijata, kao i o traumama koje je zadobila kada je bila žrtva fizičkog i seksualnog nasilja.

– Trenutno mi je jako teško, dobila sam šut-kartu od dečka s kojim sam planirala ozbiljnu vezu nakon što je izašao moj snimak orgija. Nikada nisam sebe predstavljala previše moralnom, svetska sam žena, svašta sam probala. Iako se trudim da se okanem poroka, kada sam učestvovala u orgijama bila sam pod dejstvom narkotika – rekla je Deniz, koja je potom otkrila da, iako trenutno ponosno nosi titulu sponzoruše, svojevremeno je prolazila kroz pravi pakao kad je trpela jezivo nasilje od tadašnjeg partnera.

Deniz Dejm

Foto: Youtube/Srbija Danas

– Bila sam žrtva fizičkog i seksualnog nasilja. O tome nikada javno nisam govorila i jako mi je bolno da pričam o toj temi. Bila sam mlada i godinama nakon toga sam išla kod psihijatra kako bih se oporavila od trauma. Nažalost, često muškarci sebi daju za pravo da siluju devojke jer su provokativno obučene i slobodne. Mislim da, umesto što se žene uče kako smeju da se oblače, treba muškarci da se nauče da ne smeju da upotrebljavaju nasilje kako god žene izgledale. Upravo zbog toga, ja sam u Zadrugu 5 ušla sa ispisanim “no” preko lica. Bila sam maltene gola i želela sam da pošaljem poruku da je ne uvek ne. Ovo je tema o kojoj nisam želela da pričam jer se trudim da je zaboravim, a i ne želim da me narod gleda kao žrtvu, već kao borca – s očima punih suza govorila je Deniz, koja je potom prokomentarisala to što je često povezuju s prostitucijom.

– Ne smeta mi što me povezuju s prostitucijom jer taj posao podržavam. Istina je da se ne bavim time, jer smatram da dobra sponzoruša ne treba da nudi  usluge da bi dobila šta želi. Ne radim na satnicu, već je to mnogo luksuznija priča od prostitucije. Mnoge žene s javne scene su sponzoruše, ali se kriju, jedino ja nazivam stvari pravim imenom. Upravo zbog toga, uskoro otvaram školu za sponzoruše – rekla nam je Dejmova, i otkrila detalje novog biznisa.

Deniz Dejm

Foto: Youtube/Zadruga Official

– Čitavog leta sam tražila sponzore i stručnjake koji će biti uključeni u ovaj biznis. Cena će biti pristupačna, a ovo će biti vrlo korisno i za domaćice i za mlade devojke. Svaka žena treba da nauči kako da od partnera dobije dobar poklon ili nešto što želi – zaključila je starleta.

Izvor: srbijadanas.com