SJAJNE VESTI! Oglasio se Željko Mitrović povodom sve brojnijih žalbi zbog ukidanja Zadruge


Odgovorio na radost gledalaca rijalitija.


Gledaoci su imali prilike da se oproste od šeste sezone rijaliti tokom superfinala koje se održalo u petak. Mnogi gledaoci, koji su ovaj rijaliti voleli, a takvih je mnogo, teško su podneli ukidanje Zadruge. Čak se i šesta sazona završila mesec dana nego što su gledaoci navikli ranijih leta.

Zadruga je završena na sugestiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a tom prilikom je direktor televizije Pink objavio zvanično saopštenje.

– Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Direktorka zabavnog programa Milica Mitrović, ali i Željko, najavili su da već rade na razvoju nove jesenje sezone, a svi se pitaju šta će to zameniti rijaliti koji je svojom veličinom i konceptom ispisao nove stranice istorije televizije na ovim prostorima

Produkcija je  rešila da dodatno zagolica maštu javnosti i tokom finala. Naime, nakon proglašenja pobednika, Drvo mudrosti se obratilo gledaocima i zadrugarima uz tajanstveno otkriće tako da ovo nije kraj, a nije ni početak kraja!

– Dragi moji, opet sam morao da ostanem sam. Izgleda da je moja sudbina takva. Činjenica je da je samoća ponekad najbolji prijatelj. Ne postavlja pitanja, a često daje odgovore, a ja ipak više volim kad su moji zadrugari sa mnom i zato sam sada tužan. Trudio sam se prethodnih meseci da mojim zadrugarima pomognem i podelim poneku mudrost, da im olakšam teške trenutke, da ih posavetujem. Svoju samoću u ovom prelepom vrtu sam prihvatio kao deo moje sudbine, ali nikakvo da se naviknem na ove rastanke. Rastajemo se već šesti put, ali i ovog puta samo na kratko, jer znate i sami da smo naučili svaki dan da provodimo zajedno. Ja ću do susreta sa nekim novim prijateljima razmišljati o svemu što se svih ovih godina za mene dogodilo među zidinama najlepšeg grada na svetu. Ostante srećni, ponekad se život ceni samo po jednom trenutku, stvorite ga. Ostajem na starom dobrom mestu i brojim dane kad ću vas videti opet. Ovo nije kraj, nije ni početak kraja, a možda je kraj početka – reklo je Drvo.

 

zadruga

Foto: Srbija Danas

Mnogi su ostali zatečeni šta je ovo trebalo da znači.

Željko Mitrović je nastavio u istom stilu te je odlučio da dodatno zagolica maštu na Instagram nalogu.

Naime, gledaoci masovno pišu ispod njegeovih slika komentare u kojima žale zbog ukidanja Zadruge, a ispod jednog je odlučio i da odgovori.

– Čovek nije ništa kriv samo radi svoj posao i sad pošto neće biti Zadruge više ne mogu da se prijavim za 7. sezonu – pitao je jedan gledalac.

– Ko ti je rekao da nema prijava? – napisao je Željko Mitrović koji je na ovaj način nagovestio da će novih prijava biti.

Šta je zaista mislio kada je rekao da  i šta je smislio direktor Pinka koji je već dokazao da je veliki um za osmišljavanje gledanih programa, ostaje nam da vidimo na jesen.

Izvor: srbijadanas.com