SKANDAL! Anabela ŠČEPALA i GURNULA Lunu: “M*rš, zaboravi na mene! Nisi dužna da mi BUDEŠ ĆERKA!”


Potpuni haos…


Rat Anabele Atijas i Marka Miljkovića ne jenjava. Nakon sinoćnjih ružnih scena, haos se nastavio i u večerašnjoj emisiji “Pitanja novinara”. Luna Đogani je propustila prvi deo emisije jer se nije dobro osećala, a kada se vratila svađa njene majke i njenog dečka je eskalirala i Atijasova je nasrnula na njega, šutnula ga nekoliko puta i na kraju preživela težak nervni slom.

Nakon rasprave i ponovnog nasrtaja na Marka Miljkovića, Anabela Atijas se posvađala i sa svojom ćerkom Lunom Đogani, koja je ovog puta branila svoga dečka.

– Ja sam mislila da si ti ušla ovde zbog tate, al svako tvoje izlaganjodi veznao je za moju vezu, da je Marko ovakav, onakav, da je narkoman- rekla je Luna.

– Ušla sam ovde da demantujem stvari koje ste vi pričali ovde. Došla sam da kažem da te je tukao. Ajde , zakunu se, da te nikada nije takao? Zakuni se u Blankicu – rekla je Anabela.

Kada se Luna zaklela, Atijasova je ščepala za bade-mantil i povukla za ruku, a onda joj je odbrusila.

– Kako smeš da se kuneš u Blankicu, kako smeš? Skloni se od mene, ništa mi nisi dužna, ni da mi budeš ćerka. M*rš od mene, od noćas možeš da zaboraviš na mene – vikala je Atijasova.

– Mene udaraj, slobodno. Lagala sam te, sve sam te slagala – dodala Đoganijeva.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

https://www.facebook.com/watch/?v=235843450946450

Izvor: srbijadanas.com