SKANDAL! Kačavenda tvrdi da joj je Ana Ćurčić lupala kamate – razvezala jezik i o ukradenom satu: “Ozbiljna pljačka!”


Nije štedela reči!


Učesnica “Elite”, Milena Kačavenda sinoć je u “Pretresu nedelje” razgovarala sa voditeljkom Ivanom Šopić o situaciji sa Anom Ćurčić.

– Moram da te pitam nešto što je vrlo šokiralo jesu neke pretpostavke, a i možda saznanja, da je tebe Ana krišom kamatirala – pitala je voditeljka.

– To je tačno. Kada je Ana izašla iz rijalitija i kada se sve ovo okončalo i kada je krenula u prvi, drugi “Narod pita”, slagaću koji je po redu bio, ali je svaka budala mogla da zna da se ona mene odriče, sećam se da sam poslala Darku: “Da li Ana planira da pusti vodu”, sigurna sam da je sledeći, baljezgala je nešto, nije me branila od gledalaca. A da, tačno u tom “Narod pita” su je pitali, ona je tada rekla: “Ne znam ko je ta Milena Kačavenda, ne znam za tu devojku”, tada je krenula zaje**ncija po društvenim mrežama. Pitali su je: “Ko je ta Hristina iz Bujanovca”, razmišljala je 20 sekundi i rekla: “Pa, ne znam”. Stigla mi je poruka od Šmizle, poslala mi je poruku: “Je l’ mogu da te pozovem”. Ja sam njih dve ispratila, tada mi je Šmizla dala telefon. Tada smo se prvi i poslednji put videle, i nikada pre i nikada više posle. Zapitala sam se: “Ko je ova devojka?”. Ana kada je saznala da ulazi, nije pomenula Šmizlu, Jovanu i tako dalje…Ja pozovem nju tu noć kada je stigla poruka, ona mi kaže: “Čekala sam da se desi ovaj dan”, znala sam da ima neka pozadina, nisam znala šta je, već tada je Ana bila u studiju, oni Roleksi, sve je već to grmelo i prštalo. Ona je meni rekla: “Konačno si shvatila i odje**la budalu”. Već tada su ljudi mogli da skontaju da stvari idu nizbrdo, a nisam znala da je već uveliko pričala ljudima: “Ma budala, kreten iskompleksirani, da tog kretena nije bilo”, sve sam joj živo uzela – rekla je Milena i dodala:

– Mi smo razgovarale 15, 20 minuta, pričala je brzo i tražila je od mene dozvolu da se ona oglasi u “Narod pita”, vezano za Roleks. Ja sam se zapitala šta će ti moje odobrenje, ona mi je rekla: “Vezano za tvoj sat”, ja kažem: “Šta za moj Roleks?”, a čim navodi tu priču, to je stvar koju znamo samo Ana i ja. Ja sam u jednom određenom trenutku, kod mene se to dešava, meni može da se desi da meni hitno treba neki novac, keš koji ja moram da dam podhitno. To nikad nije bio problem, s obzirom da naši prijatelji svi imaju novac, kumovi, gde mogu da se obratim, međutim nikada nisam, već sam rešavala sama. Ja sam zvala Anu, ona mi je dugovala neki novac, 1450 evra ako se dobro sećam. I taj novac ima priču, ali uglavnom, ona mi je rekla: “Nemam kod sebe, čujemo se”, nazvala me je posle sat vremena i rekla: “Imam opciju, moraš da daš nešto u rem i da plaćaš kamatu”, ja sam rekla da je to nikakav problem, dala sam Roleks jer je jeftiniji od sata koji nosim na ruci. Situacija je bila privatno kod mene mnogo kompleksna, škole idu, rente idu, bivši suprug, da bih ja od Šmizle saznala da je taj sat, šesti mesec sam platila ceo iznos, objasnila mi je čitavu situaciju i rekla da taj čovek i ne postoji, nego da mi je ona dala pare na kamatu i sve vreme naplaćivala kamatu, sprdala se sa tim… S obzirom da meni to Šmizla priča u pola tri ujutru, priča vrlo brzo, jer je Šmizla negde načula da ja neću da se povučem. Meni je Šmizla rekla: “Živela sam za taj dan da se ovo desi, nisi bila svesna svoje nesvesti”, ali mi je bilo bitno to što Šmizla to nije mogla da zna. Dobila sam drugarsku kamatu, 20 odsto. Ja sam bila frapirana, a meni Šmizla kaže da zna još mnogo stvari i traži mi saglasnost da pošalje poruku, rekla sam joj da šiba šta hoće. Ona je mene pozvala ujutru i rekla: “Kako veruješ toj ku**etini istetoviranoj”, ja sam joj rekla: “Pa čekaj, zar to nije tvoja drugarica”. Ona je čak i Šmizlu izdala, nisam se videla sa njom jer nisam imala ni želudac i ostalo. Povela se priča o Aleks, pa je Šmizla rekla da joj je Ana rekla da će da napadne Aleks, a nije, a ona valjda ima prepisku Aleks i njenog bivšeg supruga – rekla je.

 

Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas

– Je l’ si se šokirala kada je ona zagrlila Aleks i rekla da će je zaštiti – pitala je voditeljka.

– Ja sam zinula, zato što, četvrtak noć, ja treba da dođem kod Ane da joj pomogne da pakuje džakove. One odlažu pakovanje, a pošto sam stigla maltene ispred zgrade, otišle smo na botoks i nisam se ni pela gore. Ona je neko ko je pljuvao Zoricu Marković direktno, najveći njen hejter bila je ona, pa se i tu priča okrenula. Meni nije bilo jasno zašto Aleks, a ne Anđela. Ona je meni ispričala priču da je Zvezdan bio s njom u kombinaciji, da je on upao i da išamarao. Ja sam čekala da vidim Aleks, izvinila sam joj se… Aleks je pominjala i fudbalera, pa je rekla da jedva čeka da ja uđem i da ona sve objasni. Jeste, to je ta priča o fudbalerima, ona se plašila jer je i Car izbegavao da dolazi u Beograd. Šoknuta sam bila kada je to rekla. Zvala je ona Acu, on joj je odbijao pozive. Dok je Zvezdan bio po zatvorima, advokati, paketi i sve to mnogo košta, ali da ti mene u istoj takvoj situaciji, život mi zavisi od 3.000, da se ti sprdaš sa tamo nekom Šmizlom – rekla je Milena.

– Nisam razumela taj deo da je uzela pokvaren Roleks – rekla je Ivana.

– Ona nije imala Roleks i dobila je Roleks od Zvezdana. Zvezdan nikada nije bio u nekakvim ciframa da bi poklanjao Roleks. Ja sam prvo pitala je l’ sat legalan i čist, da ne može da putuje sa njim. Ona ga nakon nekog vremena nije imala na ruci, ja je pitam, ona meni kaže: “Zamisli od 50 Roleksa, ja se uhvatim za pokvaren”. Ja pop**m tu priču. Mi idemo kući , ja da joj dam sat, moj muž tu u kući i kažem: “Je l’ moguće da ti od 50 Roleksa zabodeš pokvaren”, prošlo dva sata, on meni kaže: “Kakav pokvren Roleks?! Od 50 satova zabola pokvaren Roleks”. Dve godine pre toga, on je išao na put u Švajcarsku, on bio, vratio se, taj posao nikad nije ugovoren. Tek kasnije kad ja odlazim na suđenje, dešava se priča da na Sudu govore da je njegov DNK nađen u gradu na L, tu je bila ozbiljna pljačka za koju počinioci nisu pronađeni. Ja sam povezala da je to tada bila ta priča, da je bilo 50 satova. To je suština – istakla je.

Detaljnije pogledajte u videima.

Izvor: srbijadanas.com