SKANDAL! Šopićka napravila ponovo haos zbog Stanije i Kije! Mensur stao na stranu Tomovićeve bivše!


Au!


Mensur Ajdarpašić se vratio u Belu kuću i to u jeku žestoke svađe koja je nastala između Ivane Šopić i Stefana Karića, koji su se ponovo posvađali zbog toga što je Ivana opsovala Kristinu Kiju Kockar i Staniju Dobrojević.

– Samo neka me neko provocira, ja ću sledeći put još gore. Ionako sam ukanalila na uspomenema. Okej, tvoja prijateljica može da kaže, ali odakle potreba posle devet i po meseci. Ja nisam mala, nije ona kriva što se desilo, nego što sam se ja upecala. Šta je mislila? Da ćeš da sedneš, kažeš hvala, ja legnem pored tebe. Što bi to rekla kada smo mi srećni? Jesi ti srećan? – urlala je Ivana.

– Jesi ti srećna? Što je tebi majka rekla da ne spavamo? Podnesi kritiku, za naše dobro – govorio je Karić.

– Ona valjda zna da ne treba da se petlja u tuđe veze. Staniju sam isponižavala, nije mi bitna. Kija mi je bitna, jer je tvoja prijateljica. Kiju sam i poštovala – nastavila je Šopićeva, a onda je prozvala Staniju Dobrojević da nije kompetentna da je komentariše, kao i da nije nikakav model.

zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 

– Ona je bila u Plejboj časopisu, jesi normalna? – ubacio se Mensur.

zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Znam da zarađuje preko Instagrama. Ne znam za koji časopis se slikala. Reklamira svoje neke čajeve – uzvratila je Ivana, a Ajdarpašić je nastavio da brani Staniju.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Izvor: srbijadanas.com