SKANDAL U CRNOJ GORI: Kijin BIVŠI izgubio kontrolu i napao POZNATOG PEVAČA! Šta ćeš ti s njom?!


U trenutku je nastao haos.


Mediji su objavljivali kako su Milan Stanković i Kija Kockar sve prisniji u poslednje vreme, čak su ih slikali kada su se tajno sastali u jednom restoranu, a ovo izgleda da baš smeta bivšim momcima pobednice rijalitija “Zadruga”. Kako piše “Blic”, Milan je doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, i to sve zbog Kije Kockar.

(VIDEO) ĐURIČIĆ ŠOKIRA! Progovorio o Kijinom i Slobinom razvodu: Svingeraj, sočna PSOVKA! A onda: FEKALIJE!

– Milan je održao fenomenalan nastup u Crnoj Gori. Pevao je nekoliko sati, a publika je bila oduševljena. Kada je završio sa nastupom, šetalištem je krenuo ka automobilu kako bi se odvezao do hotela. U jednom trenutku mu je prišao jedan momak i počeo da viče na njega. Tvrdio je da je on Kijin bivši dečko, a revoltiran je što je ona u poslednje vreme prisna sa Milanom. Rekao mu je: “Šta ti tražiš sa mojom devojkom?!” i počeo da mu preti. Milan je prvo bio u šoku i nije mogao da veruje šta ga je snašlo, ali se brzo pribrao i pokušao da smiri mladića – kaže izvor za “Blic”, koji se u tom trenutku našao na licu mesta i dodao:

View this post on Instagram

Srećno leto svima koji slave ?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

– Milan je pokušao da mu objasni kako stvari stoje i da nema potrebe da viče na njega. Mladić se nakon toga smirio i onda su normalno porazgovarali, a zatim su se razišli – tvrdi izvor.

Stanković je nakon toga otišao do svog automobila i uputio se ka hotelu, a bio je vidno šokiran zbog cele situacije.

View this post on Instagram

?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on