SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO – VODITELJKA U ŠOKU! Bivši zadrugar ZAGRMEO na njega usred emisije, pa najavio RAT!


Žestoko!


U toku emisije “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić je ugostila Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Ivana je uključila prvog gledaoca, a na “drugoj strani” javio se bivši zadrugar Đole VIP Kralj.

– Večeras sam imao poseban povod da pozovem. Da poželim mojoj Ani sreću u šestici. Zašto me Sandra Rešić nije zapratila na Instagramu – pitao je Đole.

– Poslala sam Darku poruku da ti odmah kaže da ja uopšte nisam videla, da sam videla, zapratila bih te – rekla je Sandra.

– Znaš ti kad sam te ja zapratio, u emisiji kad si bila sa Anđelom, bilo mi te je žao – rekao je Đole.

– Evo upravo mi je ovde telefon i kucam: “Đole VIP Kralj”…Čekaj, ti mene više ne pratiš? Šalim se, zapratiću te – rekla je Sandra.

– Jako sam se iznervirao što te je Anđelo napao i spuštao, da sam čekao da pozovem, ali nisam dobio vezu. Šta se dešava sa ovom aferom Sandra za tog nekog oženjenog – pitao je Đole Kralj.

Đole Kralj

Foto: YouTube/Zadruga Official

– To je ovo što je Jelena Batos pričala. Prvo, ja nisam videla da je to negde pisalo, rekla sam da je ne komentarišem i ne želim pitanja o njoj. To je devojka koja je ušla u moj rijaliti život i da me pljuje. Neću uopšte da pričam o njoj! Rekla je da je bila dobra sa mnom, a kada sam ja objašnjavala nekome, rekla sam: “To je ona što je Ša nazvao psihopatom”. Ne mislim to o njoj, ali me zaista ne intresuje. Devojku ne poznajem, nismo u životu popile kafu. Ne sećam se da sam ja rekla da je ona psihopata i bolesnica, prvo zato što je i ne poznajem. Rekla sam za stvari koje tvrdiš, a to je vezano za narkotike i slično, onda ćemo da se vidimo na sudu. Rekla sam da se smiri, ne radim ništa. Na kraju nije bilo ništa – dodala je Sandra.

– Sandra, drago mi je što si iskulirala Necu TikTokera, znači puno – rekao je Kralj.

– Ja sam svratila do portala, hteo je da mi pruži ruku, a ono što sam čula, da je Neca, neko ko je meni bio jako drag, da me je popljuvao. Nemam pojma šta mi je rekao – objasnila je Rešićeva.

– Pljuvao je i tebe i Matoru i mene – ubacio se Đole Kralj.

– Kome ja da pružim ruku i da se javim? Stigla mi je salva poruka i uvreda. Ko je prema meni fer i kada sam ja prema nekome fer, ako te ne diram, nema razloga za takvim ponašanjem – rekla je Sandra.

Sandra Rešić

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Šta je rekao za tebe Đole – pitala je Ivana.

– Dosta me je pljuvao na TikToku. Rekao je da sam ja njegova kopija. Pod jedan mi nismo slični ni po kojoj stvari, a ako se zadesi da uđem, nek očekuje rat. Neće ga ni brat Peca spasiti – rekao je Đole.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com