SKANDALOZAN SNIMAK: Bane PIPAO Doroteu dok je spavala, Zerina van sebe – da mu IZLUPA lice (VIDEO)


Šok!


Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti “Zadruga 2”, imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Šokirana nakon gledanja snimka u kom je Bane Čolak mazi bez njene dozvole, Dorotea Jovanović je veoma burno reagovala. Zadrugari su takođe osudili njegovo ponašanje jer je on njima rekao skroz drugu priču.

Meni je ovo žalosno. Ja sam sumnjala u sebe, da li je moguće da sam bila toliko pijana? Nije mi bilo jasno. On je mene pipao dok sam spavala. Da sam znala tog trenutka ne bih to dozvolila. On je samo to radio da bi napakostio Zerini, da se ona oseti loše. Čekala sam četvrtak da vidim da li sam toliko bila van sebe. Meni je ovo odvratno – pričala je Jovanovićeva.

BANE NAPUSTIO ZADRUGARE: Haos nakon kadrova gde je Zerina razmenjivala nežnosti sa Vladom (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Mikija Đuričića koji se vodio time da je Bane vrlo glup dečko i da je to sve uradio sa namerom da dobije nešto drugo, ali mu nije pošlo za rukom. Međutim, Dorotea je imala drugu teoriju sa kojom se Zorica Marković nije složila.

– Mislila sam da je on mislio da je Zerina. On je to namerno uradio zbog snimka Vlade i Zerine. On je pobegao jer nije hteo da bude ovde kada se ovo prikaže – rekla je Dorotea.

– Hajde, Dorotea, bila si sa Markom u krevetu. Čemu ovolika drama i šta ćeš ti u krevetu sa njim. Ti nisi nevina da tako brzo reaguješ, ti se budiš ujutru po dva sata. Čemu ovolika drama, nije mi jasna? – rekla je Zorica.

Zadrugari poput Tome Panića i Snezane Ilić su osudili njeno ponašanje govoreći da je više nego očigledno da je ona bila budna. Isto tako govorili su da je njen položaj spavanja diskutabilan jer je Bane morao da legne pored nje iza. Zerina Hećo nije bila pri sebi nakon što je videla šta je Bane uradio njenoj cimerki.

Ja sam protiv tih stvari, bilo je drugih devojaka i način da se udvara drugim devojkama. Ne znam da li mogu da izdržim to sve. Osećam se odvratno, mnogo loše, meni da se to dogodi ja bih mu lice izlupala – priznala je Zerina sa gađenjem na licu.

– Mi svakako ovo osuđujemo – rekao je Milan Milošević za kraj.