SKANDALOZNI SUSRET: Nakon žestokog udarca… Đekson OVAKO ponizio Krunićku! Š-O-K! (VIDEO)


Preterao!


Nemanja Đerić Đekson i Jelena Krunić bili su u sasvim mirnoj vezi dok se u Beloj kući nije ponovo pojavila Mina Vrbaški, njegova bivša devojka sa kojom je bio takođe u Zadruzi. Njenim povratkom, Đekson je ostavio Jelenu i odmah nastavio vezu sa Minom kao da se ništa u međuvremenu nije ni desilo.

Iako je na sve načine pokušala da ostane hladna, Jelena je juče, kada je dobila zadatak da nastupa na Zadrugoviziji, u kom joj je par upravo Đekson potpuno poludela. Ona je odbila da učestvuje u nastupu i zbog toga su svi zadrugari kažnjeni sa po 500 dinara nedeljnog honorara. Zbog cele situacije Drvo mudrosti pozvalo je Jelenu i Đeksona da porazgovaraju.

zadruga

Ovo prilikom, reper je ponovo pokazao koliko mu ništa nije značila veza sa Krunićevom.

– Naravno da ne priznaje da je zaljubljena u mene kad sam je šutnuo i to zbog klinke. To je boli. Znam i mene je bolelo kad sam bio šutnut od neke ribe – rekao je Nemanja u svom stilu a to je Krunićevu dodatno iznerviralo.

Da se prisetimo, Đekson se danas našalio sa Dragicom, pa ju je tom prilikom šutnuo u glavu, a Kija je jednom rekla kako ne može sa njim da ostvari kontakt jer je neemotivan. Izgleda da reper ima neki problem sa iskazivanjem osećanja, da li bi ste se vi složili sa zadrugarkama?

Šta se desilo do kraja razgovora saznajte u snimku koji sledi:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći OVDE.