SKANDALOZNO! ISPLIVALA ISTINA – MARKO TUKAO LUNU? “Ti si ŠAMARAO svoju devojku! Lunu si ŠTIPAO I UDARAO”


Šok!


Zadrugari su videli danas i snimak u kom je Marko Miljković pričao o Mirku Gavriću zajedno sa Gagijem Đoganijem. Marko je tada rekao da Mirko njemu zamera 2.000 dinara koje je otkrio da je dao Nini Đogani. Miljković je rekao i kako je Gavrić stvorio Luni traume za ceo život.

Nakon snimka došlo je do novog haosa. Zadurgari su poskakali. a Marko je ušao u novu svađu i sa Lepim Mićom, ali i sa Markom Đedovićem. Odmah su poskakali svi ukućani, a Anabela je prišla Luni, dok je Gagi odvojio Miljkovića od drugih.

– Šta je gore? Kada se doživi trauma uživo ili kada zamišljaš slike traume? Ja mislim da je gore uživo – rekao je Karić posle snimka.

– Slažem se, ali da li je Luna morala to da zna? – rekao je Marko.

Marko Miljković, Luna Đogani, Anabela Atijas

Marko Miljković, Luna Đogani, Anabela Atijas
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Videla je Luna to! Marko priča da treba prikrivati nasilje zbog dece! Ti si šamarao svoju devojku! Ti si štipao Lunu! Bio si i bivšu devojku. Bio si Enu Popov, bio si Lunu! I Lunu je štipao i udarao! – vikao je Marko Đedović.

– Ovaj čovek je tukao žene! – vikao je Mića.

– Ja znam šta je Luna videla. Saru, stavim ti na k*ru Mićo! Ko je skočio? Nasilnici! Nasilnici, majku vam j*bem u pi*ku! – pokušao je sebe da opere Marko.

– Ja sam ćutao 15 godina, kao prijatelj! Đedović je počeo da iznosi neke detalje, ja sam opet preokrenuo celu priču da ne bi došlo do razdora između Gagija i mene. Saška i Đedović su rekli da ju je Gagi tukao, ja sam rekao da to nije istina i da su se udaljili, pa su se zato razveli. Ja sam neko ko je postao žrtva ove porodice, tri godine trpim nasilje od strane fanova, osuđen sam zbog stvari za koje nisam kriv – rekao je Mirko.

Mirko Gavrić

Mirko Gavrić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja sam pevala gde su pištolji sevali, tako da mi se ne tresu gaće od jednog Marka Miljkovića. On je promenio ploču otkada je Anabela imala 95 posto. Ja verujem Anabeli i podržavam je! Marko, ti si lažov i manipulator, to možeš sa tvojom Lunom i fanovima. Ja ovog dečka ne mrzim, ali želim mu da se iščupa iz ove situacije. Luna protiv tebe nemam ništa, ti si zaljubljena – rekla je Mima.

– Vi ste ovde napravili kao da je Marko tukao moju mamu i sebe opravdava. Marko nije opravdao tatu. Vi pokazujete lične frustracije prema Marku. Stefan je ustao jer ne gotivi Marka, mama, Mića… – rekla je Luna.

– Bravo ćero! A kako je Blankici? Ti si Mići sinoć ovako došao i uneo mu se. Ti neka pravila izmišljaš, a moje ćerke su gledale šta radiš sa mnom. Hoćeš opet da me pljuneš? Vi ste promašeni slučajevi! Nina ima i onu sliku kada me ti guraš Marko u nos. Luna, uživaj u svojoj ljubavi. Luna, biće te sramota kad tad – govorila je Anabela.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Vaša sr*nja iz braka od pre 15 godina želite da prebacite na Marka Miljkovića! Biću s Markom bez obzira na sve. Ti (Anabela) dižeš Miću, a kanališ Marka. Ne mogu da verujem. Gagi ju je tukao, ne Marko! – rekla je Luna.

– Što se tiče ove vreće g*vana od 130 kilograma, uradio si tako gnusnu stvar prema tvojim prijateljima. Da li sam ja znao da će Anabela da padne na kolena? – pričao je Marko.

Izvor: srbijadanas.com