S*KS BEZ KONDOMA sa Kijom i Teodorom! Od reči Vuka Moba Nadici pozlilo, a u “Zadruzi” nastao PAKAO


Turbulentno do rane zore u rijalitiju!


Prošla noć u rijalitiju “Zadruga” počela je žestoko. Od početka emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” i emisije “Izbor potrčka” nastala je drama u Beloj kući.

Ovonedeljni vođa Mina Vrbaški imala je zadatak da izabere potrčke i omiljenu osobu. Mina je odlučila da se igra, pa je podigla više zadrugara.

– Mogu da ustanu Bora, Monika, Lili, Toma, Čorba, Zvezdana, Miljana, Zola i Marija. Neke stvari sam videla sinoć, a mnoge stvari su došle do mene danas, tako da Monika može da sedne. Zola takođe može da sedne. Meni su Čorba i Zvezdana baš zanimljivi, volela bih da vidim njihove klipove, tako da neka još malo stoje. Neka sednu Miljana i Marija, Mariju nikada ne bih poslala u izolaciju. Znam da se Čorbi Zvezdana ne sviđa, ali da se Zvezdani on dopada, mada, neka sednu, ja postavljam Boru i Lili, jer sam ja svašta videla spolja – rekla je Mina.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ni Bora, ni Ljilja se nisu bunili veću su ovo shvatili kao igru. Međutim Milica Kemez je zamerila Mini što je stavila Boru za potrčka.

– Mislim da je Mina napravila dobar izbor, meni je sada sve jasno, želim im svu sreću. Nisam besna, Bora jako želi da vidi kako se kotira. Ja ovo ne bih Mini uradila, zato što ona vrlo dobro zna u kakvom smo mi odnosu. Pritom, verujem da je nju to Bora zamolio, i sada ne mora da mi se obraća više, jer vidim sve i sve mi je jasno, ovo je klasična izdaja, počev od budžeta – rekla je Milica.

Nakon izbora potčka, došlo je vreme da Mina izabere svoju omiljenu osobu. Svi zadrugari su znali da će to biti Filip Car.

– Očekivao sam, popio sam malo, iskreno da ti kažem, popio sam i nedeljni uz pivo. Nije mi ništa jasno, Tomović mi je rekao da će mi posuditi novac za taksi do Crkvenice – našalio se Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nakon izbora ovonedeljnog vođe, počela je emisija “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, glavna tema u pretresu bio je odnos pobednice Zadruge 1, Kije Kockar i ovogodišnjeg zadrugara Vuka Moba.

– Vuče, udario si na njen moral, na njen hleb, svi ste komentarisali njihov poziv, Međutim, Sanja je zaključila da ste svi pristrasni, i da je ovo klasično pranje zbog njegove verenice. Vuče, ispričao si tri verzije priče, ti si rekao da tvoja verenica ne laže, dodao si da si j*** Teodoru, Kiju i ostalo. Rekao si da ste imali odnos bez kondoma, pa si nakon nekog vremena pričao kako su njeni klubovi prazni o ostalo. Objasni sada ono što ste Kija i ti pričali? – pitao je Milan.

– Ja sam sve bio demantovao, dok meni Đedović nije rekao da moja verenica laže, a tada sam sve rekao. Nisam ja ovde ušao sa pričom, na početku sam sve demantovao. Desilo se ono što se napolju desilo, na bazenu, gde sam rekao da smo Kija i ja zaista bili zajedno. Kristina je jako lepa, zgodna, atraktivna, kada je izašla bila je najpoželjnija devojka na Balkanu. Mi smo bili kombinacija, nismo bili u romantičnoj vezi. Rekao sam svojoj verenici da smo bili zajedno. Ona nas je uhvatila u Ulcinju, videla nas je jedna novinarka, pitajte i Kiju, kada su slikali, ja sam mislio da neko ima snajper – branio se Vuk.

Nakon Vukovih izjava, reč je dobila Sanja Stanković.

– Vuče, ti kažeš da si pogrešio, pa priznaš, a onda posle lajva, popljuješ Kiju! Ogovarao si je posle emisije, bile smo Paula, Ivana i ja. Rekao si da je ološ, da ne znam sa kim se družiš – rekla je Sanja.

– To što sam rekao, stavili smo tačku i završili smo temu. Nakon toga, gde je već stavljena tačka, nakon toga je potencirana priča kako ja izmišljam odnos, rekla je Nadica i Kija. Ona je rekla kako sa mnom nije imala odnose, kako nismo bili zajedno, a nakon – dodao je Vuk.

– Ja nisam smatrao to vezom, dok je Kija bila kod mene, ja sam imao nastup u Ulcinju, ona je išla sa mnom, išla je sa mnom u hotelskoj sobi, ona mi je rekla da me čeka, da je umorna, pa kada se vratim da siđemo i popijemo piće. Ja sam otišao na nastup, sreo sam još jednu našu koleginicu, sa kojom sam završio u sobi pored, zato nisam smatrao vezom – ispričao je Vuk pred svima.

Vuk Mob je pristao i tražio da ide na poligraf.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Tokom emisije, Bora Santana je ustao i ispričao kako je dobio poruku od bivšeg zadrugara koji se druži sa Jovicom Putnikovićem, bivšim verenikom Maje Marković.

– Evo, ja sam dobio poruku od jednog našeg bivšeg zadrugara, koji je baš dobar sa njim: ,,Jesi li video šta je bilo sa Jocom? Vidi šta je sudbina, on je patio za njom, ne zna šta da radi, čuo se pola sata pre toga, eto vidiš šta mu se desilo” – otkrio je Bora.

Maji nije bilo svejedno kada je ovo saznala.

– Maja je sto posto bila sigurna da je Joca čovek njenog života, sve najlepše je pričala o njemu, da je sve bajno i sjajno. Ovo što se desilo sa Alenom bilo bi sa bilo kojim drugim muškarcem. Tomović ume da bude uporan, da se uhvatio Maje! Alen je preovladao zato što je gledao i bio uz nju non stop! Teško tebi Alene, loše si je procenio, a dobar si čovek! – rekla je Marija.

– To sam rekao pre njihove veze. Ja nisam kompetentan kada mene bije glas. Kada nisu bili u vezi, nije mi to ni mirisalo da će doći do ovoga. Govorio sam da je ona tvrd orah, i rekao sam da je jedina devojka koju ja ne gledam, zbog sukoba sa njenim verenikom. Rekao sam im hiljadu puta, spremite se na uragan, a oni su bili spremni na povetarac. Oni će da snose posledice, a daj Bože da se Alen nosi sa ovim – rekao je Tomović.

– Ja i Joca smo imali dobru vezu. Kad sam izašla iz braka, ja sam upoznala Jocu i moji roditelji nisu bili za to, ali sam ja bila ta koje je želela da nam da šansu. On jeste bio uz mene i uz moje dete, sve je brzo krenulo ali to je moja greška. Kada sam ušla ovde, i to što je on turirao motorom, sve mi je značilo. Ja sam počela da se družim sa Alenom, i emocija je bila jača nego prema Joci! Pokušali smo da se distanciramo, ali nismo uspeli. Meni je mnogo krivo i jako me boli, da sam napolju ja bih bila pored njega, ali ja nisam loša osoba i ovo je prvi put da mi se ovo desi – rekla je Maja, a onda se obratila Joci preko kamere:

– Izvini zbog svega što se desilo, znam da nije trebalo da se desi, desilo se, ovo je nešto jače. Izvinjavam ti se i oprosti, ako ne, prihvatam i to. Jednostavno ti i ja smo završili, to je to, ja emocija prema tebi nemam više, ali te volim kao čoveka. Znam da ti je loše, znam da ti je teško, i meni je, iako ovi ljudi govore da nije. Ja nisam takva da plačem i vrištim, teško mi je, ali desilo se šta se desilo. Meni se ovo desilo prvi put u životu – izjavila je Maja.

Detaljnije o Maji Marković u nastavku ovog teksta.

U nastavku emisije došlo je do otkrivanja razloga sukoba između Anje Todorović i Jovana Cvijetića. Anja je otkrila zadrugarima šta je saznala o Cveletu.

– Potekla se tema sinoć, bila je tema u pabu o Bujanovcu, ja sam rekla za Aleksandru nešto, on je meni rekao da se ne mešam. Ja sam rekla da imam pravo da iznesem svoje mišljenje, on mi je rekao da ne pričam o tome, posle toga mi je pitao da li znam čija je Aleksandra drugarica, da je ona Anakondina drugarica, pa ću se zameriti i njoj. On mi je rekao da su imali razgovore i kada sam ja bila na operaciji nosa. On se čuo sa tom istom osobom! Ućuti! Rekao si sinoć da je to tad bilo! Došli smo do poente priče, tema sa tom osobom nije završena u martu, nego se razvlačila i do jula, možda i avgusta. Naša ljubav je bila laž. Još jedna stvar, imali smo sukob napolju o tome neću da pričam, ne želim da moja porodica sluša. Uglavnom, dok ja njemu prelazim preko jedne, druge, treće stvari… Ja ne znam više kako se snalazim, više ne mogu da verujem, kunem ti se, šta se meni dešava?! Ne mogu da verujem da sam živela sa dečkom i mislila sam da je to to i da je to zdrav odnos i upoznao je moju porodicu, nisam želela da uđem ovde sama, jer sam očigledno imala veliku emociju – tvrdila je Anja.

Anđela Milenković Anakonda je ispričala da je popričala sa Cveletom o čuvenom klipu koji je Anja pominjala na početku Zadruge.

– Ja sam njega pitala kada smo sedeli u dvorištu da li se radilo o tom klipu, on je rekao da nije, i da je to nešto drugo. Van Zadruge se nismo upoznali, ali smo se dopisivali na Instagramu, a to je bilo pre Zadruge 2 i pre Lazara – rekla je Anakonda.

– Da li bilo šta opravdava to što si se čuo sa udatom ženom, dok sam ja bila operisana? Ja njega volim, ali ne verujem šta se meni dešava, ja ne mogu da stanem više. Objasni mi zašto? Nema opravdanja za tu stvar! – rekla je Anja.

Cvele je rešio da stavi tačku na sve i upitao Anju da li želi da bude sa njim ili da završe priču.

– Ja njega volim, i mene to ubija, ali ja ne mogu da verujem da je on meni to radio! Ja hoću da razmislim, ne mogu ovako! – rekla je Anja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Jedna od situacija koje su obeležile prošlu noć u Zadruzi je i ta da su potrčci Ljiljana Stevanović Lili i Bora Santana spojili dušeke i spavali zajedno u izolaciji. Bora je Ljilju držao iza ruku i češkao.

Njih dvoje su ćaskali i komentarisali razne teme koje su aktuelne u kući, a detaljinije o tome pogledajte u nastavku teksta.

Izvor: srbijadanas.com