“SKUPO ĆE PLATITI!” Karić nije mogao da se suzdrži, pa UPOZORIO Mišela na ishod koji ga čeka sa Kulićkama!


Sve su objasnili!


Došao je red na Vladimira Tomovića da u okviru “Nominacija” bira između Mišela Gvozdenovića i Dragane Burmazović.

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne dopada mi se da se Mišel ruga bilo kome, jer ja msilim da je on jako dobar i da ne treba mu to da oponaša Miljanu i Mariju i nemam neke druge zamerke za naš odnos. Ja mislim da ćeš odavde izaći čistog obraza, a kada je Dragana u pitanju jako je dobra i žao mi je jer je previše u izolaciji i nasmejana je i vedra, i čuo sam za tu priču, ali nominujem Mišela – rekao je Vladimir.

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovaj, od ovog momenta ništa neće biti isto! Što se tiče Mišela, on je rođen u Holadiji, on je ovde ostavio dubok trag i pokazao je vrlo interesantan karakter koji je jako čudan, ali pozitivno. Miljana njega najbolje poznaje, i slušao sam je a svaka medalja ima dve strane! Jedino kada je Kristijan pričao o njemu, tada sam počeo da sklapam mišljenje o njemu i koliko je štedljiv i lukav, ali je to opravdano, ali za naš mentalitet je to jako čudno. Nije mi jasno kod njega ta tišina i skamenjenost, ali to je neki gen koji on vuče i to je za pohvalu, a kada neko nema argumente priča o njegovom opredeljenju i mora jasno i glasno da kaže šta želi! Što se tiče Dragane, ona je super i ona je u nedelju kada sam ja postavio pitanje ko su ološi, ona je nabrajala Erminu, Đedovića i mene, ali ja joj to nisam zamerio! Upoznat sam sa njenom pričom u potpunosti, i kada bude osetila da treba da kaže, ona će to da uradi i drago mi je da radi, a ja nominujem Mišela – rekao je Mića.

– Sa Mišelom i Draganom nisam proveo neko vreme, Draganu znam duže sat vremena i Mišela nominujem. Mislim da će zažaliti jer je imitirao Miljanu, skupo će to da plati! – rekao je Stefan.

Stefan Karić i Lepi Mića

Stefan Karić i Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com