SLOBA NA TERAPIJI! Dešifrovano šaputanje! Ovo je razlog zbog kojeg se ODVOJIO od Lune, svega!(FOTO)


Tajna je otkrivena.


Ovih dana dogodio se ozbiljan obrt (ko zna koji po redu) u vezi Slobe Radanovića i Lune Đogani. Oni se raskinuli vezu koja je bila okosnica rijalitija “Zadruga”.

VIKALI SU: “UA”! Slobi NIJE jasno kako je Luna pobednica Zadrugovizije 3 – Ona U ŠOKU – Zar misliš da…?

Mnogi procenjuju da je u pitanju samo igra, kako bi se što bolje pozicionirali do finala, kada će opet postati par i uspeti da pobede. Ipak, primečeno je i da se Radanović u svakom slučaju čudno ponaša, to jest, vrlo pasivno. On se uglavnom povukao iz svađa i raspava, a nedavno čak nije ni došao na žurku, što mu nije običaj.

Luna Đogani, Sloba Radanović

On je u jednom razgovoru sa Lunom otkrio detalje o sebi. Na snimku se jedva razaznaje šta Sloba šapuće, ali dovoljno da možemo da deširfujemo.

Radanović je otrkrio Luni da je dva puta bio na terapiji i da mu nije dobro. Đoganijeva ga zatim pita “kakve to veze ima”, misleći na odnos njih dvoje, a Sloba joj odgovara “zato što mi baš nije dobro”.

U svakom slučaju, moguće je da Radanović ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, što pokušava da sakrije, i vrlo je moguće da se zato isključio, da bi što manje bio pod stresom.

Luna Đogani, Sloba Radanović