SLOBA NIJE KRIV?! Isplivao NEPOZNATI detalj iz života bivših supružnika! Sve je JASNO!


Za ovo se nije znalo!


Ana Korać i David Dragojević od svih zadrugara najviše uživaju. Za razliku od Lune i Marka, oni se nikada ne svađaju, mirni su tihi i stalno razmrnjuju nežnosti.

Danas dok su ručali započeli su razgovor o Kiji i Slobi, a David je istakao da je Kija pametna što je iskoristila maksimalno učešće u Zadruzi.

– Ona gura sada sama? Pa i treba da gazi! Ona je jedina od svih rijaliti učesnica koja je napravila tako nešto, tu slavu što je ovde stekla i na pravi način unovčila. Stan, kola… I treba tako. Nije to lako. Treba se boriti sa tim. Svaka čast, ja volim kada neko uspe tako. Zamisli sve to ostaviš, baš treba imati onu stvar – govorio je David.

Ana kaže da su svi bili šokirani kada je ona ušla u Zadrugu.

–  Šta je sve preživela. Zato što je inteligentna. Zatvore ti se jedna vrata, otvori se sto drugih. Mi smo svi bili šokirani kada je ona ušla. Ulazi i počinje pesma “Stjuardesa”, pojavljuje se ona i niko ne zna ko je ona. Sloba kaže: “To je moja žena” i mi svi počeli da vrištimo. Ona je njega gurala. Mi smo mislili da taj brak nije ništa, on (Sloba) je to tako predstavio – govorila je Ana.

Ceo razgovor Ane i Davida pogledajte na videu.

PRVO SAOPŠTENJE NA FEJSU – EVO GDE JE DETE: Miksi poslednji put VIĐENA u 6.34 po IZLASKU iz Zadruge