Sloba urlao na Lunu, prekipelo mu zbog njenog ponašanja, a ona onda priznala čega se NAJVIŠE plaši u vezi sa njim! (VIDEO)


Dok su ostali učesnici “Zadruge” proslavljali veridbu i zabavljali se, Sloba i Luna su se osamili u pabu
Sloba, Luna, Zadruga

Nakon što je Bora Santana zaprosio Macu Diskreciju, učesnicima “Zadruge” je priređena žurka kako bi proslavili njihovu veridbu.

Luna se sklonila sa žurke i otišla u pab, gde su kasnije oboje razgovarali. Uporno je tvrdila da je smorena, da joj se ne ide na žurku, iako je došao Slobin drug i kolega Dragi Domić da zabavlja zadrugare.

– Ja ne mogu da budem raspoložena na silu… Drug ti je došao i ne želim da se osećaš loše zbog mene. Volela bih da naučim da se na meni ništa ne vidi, da nikad ne provališ kad sam smorena.

– Ali tvoj odnos se promeni prema meni, ajde pogledaj sa strane malo. Znaš odlično kako se ponašaš u takvim trenucima. Ako ne kapiraš da si mi jedina bitna, ne znam kako da ti dokažem… – rekao je Sloba ljut na Lunu.

– Ne treba da se sklanjaš, treba da budeš tu uz mene! – rekao joj je Sloba.

– Nikad nećeš razumeti kako se ja osećam! I ne želim da se ikada tako osećaš! – rekla mu je Luna.

– Ne može da se promeni tvoj odnos prema meni ako se ti iznerviraš zbog drugog! Ni moj odnos prema tebi se ne promeni! Treba da mi kažeš, a ne da ćutiš! Kao što ja tebi uvek sve kažem – vikao je Sloba.

– Ne mogu da ragovaram s tobom kad su kamere oko nas… – govorila je Luna smireno, dok se Sloba nervirao sve vreme. Terala ga je da ide da se zabavlja i da bude sa drugarom, međutim, on nije hteo.

Kasnije su ipak krenuli zajedno, a Luna je rekla: “Neću da budem kao ona!” i otkrila da joj je najveći strah to da će on da je ostavi.