SLOMLJENA I UTUČENA: Kija TOTALNO PUKLA, traži pomoć lekara – Sloba je URNIŠE! (VIDEO)


A želela je sa njim da provede život!


Jedna od glavnih tema “Zadruge” definitivno je odnos između Slobe Radanovića i njegove i dalje zakonite žene Kristine Kije Kockar.

U današnjem razgovoru sa Anom Korać, Kristina se prisetila kako joj je bilo tokom braka sa njim, te je njenoj najboljoj drugarici u kući otkrila i najsitnije detalje koji su je mučili.

– Ja ni za jednu vezu nisam pomislila da ćemo biti zauvek, osim za njega, pre nego što smo se venčali. On je prema meni takav skot, brate. Eno ga, probudio se za stolom kao: “Vozi mi se novi auto!”. E jadniče! Ja ga znam vrlo dobro. On je mutav, nesposoban, lenj, ali i te kako kvaran. To vidiš po njegovim postupcima, a drugo ja ga najbolje znam – govorila je slomljena Kristina.

SMRDI, MORA DA ZAPUŠE NOS? Luni nađeno u helankama OVO! Au – dokle više, DOSTA, BLJAK! (VIDEO)

Ana Korać i Kija Kockar

Ana joj je govorila da treba prestane da razmišlja o njemu i da se seti svega što joj je uradio, na šta je Kija rekla da to nije tako jednostavno, te se obratila produkciji da joj organizuju pomoć lekara – psihologa.

Za to vreme, dok su Ana i Kija pričale o njemu, Slobodan je ležao u rehabilitaciji i uživao sa svojom novom devojkom Lunom Đogani.

IZBAČENA, PA RAZVEZALA JEZIK: Saška Karan otkrila SVE DETALJE – Ovo je istina o PREVARENOJ Kiji!

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.