Smejala mu se cela Srbija zbog “Velikog brata”, a onda je napustio Srbiju i popularnoj voditeljki slomio srce zbog starlete!

Smejala mu se cela Srbija zbog “Velikog brata”, a onda je napustio Srbiju i popularnoj voditeljki slomio srce zbog starlete!

“Veliki brat” iz sezone 2009. sa ličnostima koje nisu bile VIP bio je prilično zabavan. Karlo, Viki, Jovana, Manuel, Radašin, Dragica… Spekatkularni spoj različitih mentalnih sklopova. Ali, jedan se (ne)slavno izdvojio – Manuel Stojanović, u kući nazvan Manuelito.

U Manuelovom profilu pisalo je: “Ima 22 godine. Živi u Pirotu. Trenira fudbal i studira ekonomiju. Uzor mu je Kristijano Ronaldo. Za sebe misli da je lep, zgodan, privlačan, fudbal voli najviše na svetu i želja mu je da uspe u tome. Ne misli da je narcis, vec samo da je realan. Voli da sluša domaću muziku i da gleda komedije. Smatra da njegovi najveći uspesi tek predstoje.”

Manuel Stojanović je u “Velikom bratu” najviše ulazio u sukob sa frizerom Karlom Zagorcem koji je uživao da se naslađuje verbalnim svađama sa mladim fudbalerom, kojima ovaj nije dorastao. Bio je zaljubljen u Kiki, Kristinu Ralevu iz Makedonije, sestru bliznakinju Violete koja je bila Karlova devojka.

Manuel Stojanović i Kristina Kiki Raleva

– Ako te svi vole, znači da nešto nije u redu. Treba 50 odsto da te vole, a 49 odsto da te ne vole. Ne pola-pola, malo više da te vole, a i oni što te ne vole, vole te na neki način – samo je jedan u nizu bisera koji je izgovorio Manuelito u rijalitiju.

Nakon “Velikog brata” Manuel je godinama bio u vezi sa Jelenom Žeželj, a ta ljubav je pukla zbog njegove bliskosti sa starletom Stanijom Dobrojević.

Jelena Žeželj

Jelena Žeželj

Njih dvoje su navodno bili zajedno i u Dubaiju, u kojem Manuel poslednjih nekoliko godina provodi dosta vremena

?✨?

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Danas nije jasno definisano čime se Manuel Stojanović bavi, a govori se da je u poslu od modela do ugostitelja. Primetno se ugojio, valjda mu sladak život prija, a kreće se po Las Vegasu, Srbiji, Dubaiju…

Ne liči na onog malog fudbalera koji je naciju zasmejavao svojim gafovima i neverovatnom samouverenošću jer je verovao da je najlepši.

► Pogledajte u galeriji kako Manuel izgleda na nekim od fotografija koje je okačio u poslednjih godinu dana:

neplanirani odmor …??

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic) on