ŠOK! Danijel priznao da čeka Anju posle Zadruge, a onda OTKRIO INTIMNE DETALJE njihovog muvanja iza Cveletovih leđa! (VIDEO)


Ona je njegov tip devojke!


U večerašnjoj emisiji ”Pitam za druga” na ”RED” televiziji, Kendi i Panda su ugostili bivšeg, kontroverznog zadrugara, Danijela Višića.

Odmah na početku emisije Danijel se osvrnuo na flert sa Anjom Todorović, koja je u ”Zadrugu 4” ušla sa svojim izabranikom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Danijel Višić

Danijel Višić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Čekam Anu da izađe. Čim Cvele ode, ona dođe kod mene, i krene da priča ”Mi raskidama čim izađemo, ne brini ništa, mi idemo u zezanje kad izađemo.”. Od prvog dana smo krenuli neku drugarsku priču, a na kraju međutim, otvoren flert, čim Cvele nije tu. Pričala mi je da nije nikad imala momke kao što je Cvele, nego voli svetlije momke sa svetlijim očima. Ja sam plav, to su te slučajnosti – istakao je Danijel.

Anja Todorović

Anja Todorović
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Bivši zadrugar je priznao da Anja sa Instagrama i Anja uživo, nisu ista osoba.

– Anja sa Instagrama je više moj tip, nego Anja uživo. Ima razlike, u kući je gotivna, a na Instagramu puca – priča iskreno bivši zadrugar.

Cvele je odgovarao kao da mu to ne smeta, hladan je lik – dodaje Višić.

Danijel Višić

Danijel Višić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Na pitanje ”Da li misliš da si ostao duže da bi mogao da pokažeš da si veći zavodnik od Čorbe”, on je odgovorio:

– Da sam ušao od početka i da nisam napravio priču sa Miljanom, ne bi mi bio konkurencija. Čorba mi nije konkurencija, u svakom smislu te reči – zaključio je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com