ŠOK NA AUTOBUSKOJ STANICI: Kija, šta to radiš?! Prolaznici SLEĐENO gledali u Kockarevu! NEVEROVATNO


N-E-V-E-R-O-V-A-T-N-O!


Koliko je rijaliti šou Zadruga zatresao Srbiju, svedoči popularnost glavnih aktera koji ni posle mesec dana ne mogu da pobegnu od objektiva kamera, ali ni od fanova koji ih saleću na svakom koraku.

U INAT RAŽNATOVIĆIMA?! Luna izjavila – Želim da oblačim Karleušu, ona mi je prilika da se DOKAŽEM!

Ipak, najviše “krema” odnela je apsolutna pobednica Kristina Kija Kockar koja je trenutno jedna od najpopularnijih medijskih ličbnosti u Srbiji. Ali, Kija odlično koristi medijsku pažnju koju ima, te je odmah nakon zadruge snimila par reklama, a onda i sa Ministarkama snimila pesmu “Ne vraćam se na staro”

Kija se u Zadruzi pojavila kao prevarena supruga pevača i aktera rijalitija Slobodana Slobe Radanovića, koji je pred kamerana načinio preljubu i Kiju sve vreme varao (na njene oči) sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Poredak u finalu je i bio takav, žena ubedljivo, a zatim “ljubavnica” to jest, kija je Slavila ispred Lu ne sa preko 50 odsto podrške gledalaca.

Da je Kija zaista zvezda broj jedan, svedoči i scena na jednoj autobuskoj stanici. Tamo stoji bilbord sa fotografijom Kije, a začuđeni prolaznici ne mogu da veruju odakle Kija još neće “iskočiti”!

Pogledajte!

https://instagram.com/p/BloIaJGnfru/?utm_source=ig_embed