ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Isplivale SKROZ GOLE FOTKE Kije Kockar? Da li je moguće da je ovo ona?! (FOTO)


Nezvanično!


Kako se rijaliti Zadruga približava kraju, sve je veći udar na glavne favorite za pobedu.

DISKVALIFIKOVANA: Progovorila strašnu istinu o SEKS SKANDALU Kije i Filipa! Vapaj! NAGRDISTE ME!

Kao jedan od najistaknutijih izdvaja se Kristina Kija Kockar, žena koja je u rijaliti ušla, kako bi isterela pravdu, jer je njen muž Slobodan Sloba Radanović prevario pred kamerama i to sa mladom blogerkom Lunom Đogani, ćerkom popularnih pevača i densera iz grupe “Fanki Dži” Anabela Atijas i gagija Đoganija.

OPASNO PO ŽIVOT: Miljana dala Marku OVO, i on je POPIO! Produkcijo, šta čekaš? DISKVALIFIKACIJA (VIDEO)

Narod je brzo zavoleo Kiju, a po svemu sudeći ona je uz Mikija Đuričića glavni favorit za osvajanje glavne nagrade.

Ipak, gde ima ljubavi, ima i mržnje, te su udari na Kockarevu sve snažniji. Ima tu stvari iz njene prošlosti koje su isplivale i koje je kompromituju, ali ruku na srce ima i “udaraca ispod pojasa” kao što je bio navodni pornić na kome se vidi Kija kockar. Ta priča je definitivno pala u vodu, jer se čak i nakon određenog perioda nije potvrdilo da je to Kija kao i da taj snimak postoji.

Sloba, Luna i Kija

Ovoga puta, optužba na Kijin račun od strane fanova zadruge na Fejsu hje nešto blaža, ali opet se radi o golotinji. Pratioci Zadruge su pronašli fotku iz jednog dnevnog lista gde po jedna devojka pozira čitaocima potpuno naga. Oni su odmah našli sličnost jedne od devojaka koj je pozirala i Kristine Kije Kockar.

BEZ MILOSTI: Trudna Miljana van sebe OD BESA! Produkcija NOVČANO KAZNILA zbog ovoga

Pošto je slika nejasna ne može se sa sigurnošću tvrditi daje reč o Kiji, ali sličnost postoji. Pokušali smo da kontaktiramo ljude bliske Kockarevoj povodom ovih spekulacija, ali nismo dobili odgovor.

Da li se radi o Kiji ili ne pogledajte OVDE FOTKU pa procenite sami!