ŠOK OBRT: Miljana ustala i pred svima NAHVALILA Ivana Marinkovića – zadrugari zgranuti zbog OVIH reči!

Hit!

Zadrugari glasaju za najboljem čoveka, prva je dobila reč Sanja Grujić.

– Za mene je najbolji čovek u ovoj kući, ne samo za mene, nego za široki auditorijum, to je Jelena Golubović. Meni je čast i zadovoljstvo što sam imala priliku da je upoznam i uverim se u sve njene kvalitete – pričala je Sanja.

– Hvala puno na divnim i iskrenim rečima – dodala je Jelena.

Jelena Golubović

Miljana Kulić je naredna glasala.

– Što se mene tiče ima dosta dobrih ljudi, ali izabraću najbokjem. Nije on džabe otac mog dete, Ivan Marinković. Jako je dobar čovek i stalno pita za Željka. Ja kad sam ga upoznala, bila sam zapanjena njegovom dobrotom ihvala mu što imam zlatno dete koje liči na njega i ne daj Bože da bude divan kao on. Izvini bebice, suvušno je pričati o bilo čemu, kao što rekoh od svih muškaraca ja sam nažalost ili sreću išla na abortus, a kad je on u pitanju rodila sam zlatnog anđela – govorila je Miljana.

Miljana Kulić

– Htela je da zadrži bebu i dobila je bebicu. Ja mislim da Miljana nije bila ironična, kad pogledate njene prethodne izbore boljeg od mene nema. Gledajući prošlu sezonu video sam koliko me je hvalila, kad je ovde govorila: “Videćete kad dođe Ivan, najbolji je u ovim stvarima”. Ne vidim ironiju u Miljaninom glasu. Kad se svađa sa budućim i sadašnjim pominje mene. Nikada me nisi ozvaničila, tvoja realnost je Bebica – dodao je Ivan.

 

Detaljnije pogledajte u videu.

 

 

Izvor: srbijadanas.com