ŠOK SITUACIJA: Milena Kačavenda završila kod GINEKOLOGA, potpuno će poludeti kad SAZNA ZA OVO


Takmičarka rijalitija “Elita 7” postala je predmet brojnih komentara na društvenim mrežama nakon što se pojavila fotografija koja je izazvala veliku pažnju javnosti


Milena Kačavenda je srpska privrednica. Vlasnica je kozmetičkog salona i škole šminkanja “Milena Academy” i učesnica rijaliti šou programa “Zadruga 7: Elita”. Rođena je 1976. godine u Beogradu. Sa bivšim suprugom Srđanom Kačavendom ima dva sina.

Njen privatni život od samog pojavljivanja intrigira čitavu javnost, a nedavno je ugledala svetlost dana privatna fotografija koja je, po svemu sudeći, zabeležena na ginekološkom pregledu.

Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas

Do redakcije produkcijske kuće “Hype” stigla je slika iz jedne privatne ginekološke ordinacije u kojoj je Milena bila. Mnogi su pozdravili to što Kačavenda vodi računa o svom zdravlju, ali ono što je sve zgrozilo jeste pitanje mnogih – ko se uopšte slika na ginekološkom pregledu. Međutim, po uglu bi se reklo da je neko fotografiju napravio bez znanja Kačavende, zbog čega će imati legitimno pravo da poludi.

Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zli jezici su primetili da joj je tetovaža na desnoj butini ogromna, a stopala velika i nezgrapna kao kod nekog muškarca.

Fotografiju možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK.

Izvor: srbijadanas.com