Spavaju na krevetu punom PSEĆE MOKRAĆE: Prekrivač sav žut od URINA – Janjuš i Aneli se valjaju po ovoj prljavštini


Uroš pokušao da sakrije sve tragove.


Marko Janjušević Janjuš prolazi kroz najteži period u životu. Nakon što je izgubio brata, često je tužan i dane provodi u suzama. Izrazio je želju da nabavi psa u rijalitiju kako bi uneo malo radosti u svoj život.

Uroš Stanić je obavio specijalan zadatak kako bi svom prijatelju ispunio tu želju. Veliki šef je nakon Uroševog ispunjenog zadatka doveo psa kog je Janjuš nazvao Vesna.

Pas najviše vremena provodi u reabu sa Janjušem i Aneli Ahmić. Aneli je u par navrata pokazala netrpeljivost prema Vesni. Ona nije srećna jer pas provodi vreme sa njima u istom krevetu.

Nestašna životinja povremeno napravi nered u rehabu kada Aneli i Janjuš nisu tu. Uroš je pokušao da sakrije tragove koje je Vesna ostavila za sobom.

Stanić je primetio da se pas pomokrio po krevetu na kome Aneli i Janjuš spavaju, pa im je odmah namestio krevet i okrenuo vlažni čaršaf na suprotnu stranu.

– Jesi li ti mokrila ovde? Sve je žuto. Čekaj, okrenuću na drugu stranu. Doneo sam ti dve igračkice, ovo za patike ću skloniti, neće oni provaliti. Nemoj više ništa da grizeš, molim te – razgovarao je Uroš sa psom.

Izvor: srbijadanas.com