“Spominje mi MRTVO DETE” Ša preti ća se DISKVALIFIKOVATI – on ga je doveo do tačke pucanja, ne podnosi ga


Reper ovakve uvrede neće da toleriše. Njih dvojica ne prestaju sa međusobnim “peckanjima” i provokacijama.


Nenad Aleksić Ša ima oscilacije u ponašanju ovih dana. Nakon što je ozvaničio vezu sa Mionom Jovanović, njih dvoje se čas svađaju, a čas razmenjuju nežnosti.

Poseban “trn u oku” mu je Uroš Stanić sa kojim često ulazi u verbalne sukobe. Repera je iznerviralo što mu zadrugar spominje mrtvo dete. Zapretio je da će ga udariti ukoliko ponovo to učini, a poznato je da je to strogo kažnjivo u rijalitiju i da bi u tom slučaju bio diskvalifikovan.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja nikakve koristi od Uroša nemam, dosta stvari je uradio za mene. Garantujem ti da ću ga dovesti kod mene na leto. Mi pola sata ne pričamo pa se pomirimo, jednostavno ne mogu da ga ne volim. Ja njega ne podržavam u stvarima koje radi, ali meni nikad nije izgvorio ništa loše. Jadna njegova majka dok ga gleda kako se ponaša, ne mogu da zamislim kako joj je -rekla je Aneli.

– On je hodajuće zlo to je moje mišljenje. On sve što je lepo želi da pokvari, nema ni trunčicu dobrog u sebi. On ne voli ni tebe Aneli, ni Janjuša. Ja ne mrzim nikoga, ali njega mrzim, da on spominje moje mrtvo dete preko toga nikad neću preći. Još jednom mi spomene dete pesnica mu završava u facu – rekao je Ša.

 

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja sam uvek bila na distanci, malo pretera ali sve to hendlujem, krivo mi je kad sve to kaže Nenadu, zato ga držim što dalje od sebe – dodala je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com