SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA ANELI: Prvo oglašavanje Stanijinog oženjenog dečka


Javno joj se obratio!


Stanija Dobrojević našla se u epicentru skandala kada je u javnost izašla informacija da je verena za oženjenog muškarca.

Naime, Aneli Ahmić učesnica “Elite” je na samom ulasku u ovaj rijaliti iznela kako je muž već mesecima vara sa starletom i da ne mari za svoje trogodišnje dete.

Aneli je juče u razgovoru sa Lepim Mićom istakla kako su ona i Asmin Durdžić venčani šerijatski i da su u braku već tri godine.

– Nikad nisam bio oženjen sa Aneli Ahmić. Raskinuli smo u junu 2022. godine. Stanija nema veze sa njom nit je znala da postoji Aneli u mom životu, bilo me je sramota da kažem! 50.000 evra nudim javno ako Aneli Ahmić sve na poligrafu ponovi što je pričala! Uskoro šaljem dokaze i istinu o ženi koja je došla da vara na televiziji. – pisalo je u objavi.

Potom se na ovu poruku oglasio neko s Anelinog profila:

– Ti osobo, monstrume, ne znam kako bih te nazvala. Kao prvo ti si oženjen sa Aneli verski u ime Boga, a to je najvažnije i najsvetije. A tebi sotono ništa nije sveto, ostavio si dete u domu ni sam ne znaš sa kim ga imaš! A najvažnije od svega da si konačno priznao da si sa Stanijom (pa joj prenesi da ne govori novinarima da ne zna o čemu se radi), kada si upravo izrekao da te je bilo sramota da priznaš Staniji da ti je Aneli žena sa kojom imaš zajedničko dete. Da, Aneli ti je žena, a ćerka vaša je Nora.

– A sledeće ide to da je objavio da daje ćerki 4.000 evra mesečno. A sada ću vam pustiti to što je upravo objavio, kao i to koliko je on rekao d će davati, a nije davao, svega par puta, a dužan je svaki mesec. Stanija asistentkinja ga savetuje, ali pogrešno. Sve dokaze imamo!

Izvor: srbijadanas.com