“Sramota me…” Sita Ahmić odgovorila na Asminovu optužbu da je ona na EKSPLICITNOM SNIMKU sa njim


Stavila tačku na sumnje.


Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, bosanska starleta Aneli Ahmić ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedo pokušava da ponovo pridobije Stanijino poverenje i ljubav. Međutim, “Hajp” produkcija je ispustila pravu medijsku bombu sinoć!

Aneli Ahmić, Sita Ahmić, Asmin Durdžić

Aneli Ahmić, Sita Ahmić, Asmin Durdžić
Foto: Srbija Danas/Instagram Printscreen/sitaahmić, Youtube printscreen/Blic

Naime, na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom devojkom, dok su oko njega njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju bahanalije. Oni su potpuno goli, te rade ono što se radi u četiri zida, bez publike.

Snimak je izazvao kataklizmu na društvenim mrežama, a svi se pitaju priliči li ovako nešto gospodinu, kakvim se Asmin predstavlja.

Eksplicitan snimak i fotografije pogledajte OVDE.

Ono što je još više šokiralo i zgrozilo publiku jeste Asminova izjava da je anonimna devojka sa snimka Anelina rođena sestra, Sita! Sestra Ahmićeve nije ostala imuna na ovo Durdžićevo degradiranje njenog lika i dela, te je kratko i jasno stavila do znanja koje mišljenje ima povodom ovih gnusnih optužbi.

– Šta reći, a ne zaplakati . Mmogu samo da se smijem kako se osoba može sama prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam kad je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće misjenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me sa kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše zivote. Ali ničija nije gorela do zore – napisala je Sita na svom Instagram profilu.

Činjenica je da ova drama između porodica Durdžić i Ahmić svakog dana dobija sve veći i veći zalet, te je Asminov odgovor na Sitinu objavu neminovan.

Izvor: srbijadanas.com