SRCEPARAJUĆA PRIČA U VILI: Reč “majka” asocira ih na PRAZNINU! Usred ispovesti blizance SUROVO NAPALI


Sestra došla da im pruži podršku.


Sestra blizanaca Željka i Zorana, Jelena Jovanović, ušla je sinoć u vilu, i pričala o njihovom teškom životu bez roditelja. Njen zadatak bio je upravo da potvrdi neverovatne životne priče braće i ispriča još detalja.

Ona je govorila da je tačno da su imali teško detinjstvo, i da su bili u domu 2003. godine.

Željko je dobio hraniteljsku porodicu, a oni su, kako kaže, ostali u domu. Objasnila je da je teško prosperirati u takvom okruženju, gde ima dosta lošeg uticaja, i da se niko ne bori za školovanje, izgled, napredovanje, te da ne možeš upisati školi, kurs ili obuku. Kasnije je uspela da se izbori najpre za sebe, a onda i za Zorana i Željka kadaje školovanje u pitanju.

Ono što je bilo zaista teško čuti jeste da su bili prepušteni sami sebi, da su mogli da uzmu i koriste šta hoće, čak i nešto što je nepotrebno i nezdravo, i da je preteško kada oni kao mali moraju da  prepoznaju ono što je loše i da  znaju da tome  kažu ne.

Parovi

No, ova priča izazvala je i napade pojedinih ukućana, među kojima je bio i Uroš Anđelić, koji smatra da braća Jovanović imaju nekakav tajni plan. Njegovim napadima priključio se i Ivan Marinković, koji je istakao da Jovanovićima ne veruje.

– Meni ta priča ne pije vodu – bio je uporan Ivan.

U jednom trenutku se u Parove direktnim telefonskim pozivom uključila žena iz Ciriha i potvrdila priču.

– Ja sam Jelena i živela sam zajedno sa njima u domu – počela je ona. – Zoran je uvek voleo lepo da se oblači, čak i tada. Štedeo je sve što je dobijao da bi nabavio sebi lepu odeću. Ivana treba da je sramota što napada ove momke. Ja znam iz prve ruke njihovu priču i ništa nisu slagali.

Sestra braće Jovanović, Jelena, objasnila je i kako su oni završili u domu.

– Otac i majka su imali sukobe zbog njegovog kockanja. Centar za socijalni rad nas je sve pokupio iz kuće i odveo. Rekli su na par dana, ali se nikada više nismo vratili. Moj otac je bio kockar, za to ne postoje blokatori kao za drogu ili alkohol. U jednom trenutku smo imali sve, a u sledećem ništa. On je voleo moju majku, ali je njegov porok bio jači. Majka i on su ostali zajedno da žive do kraja njenog života, oni su se voleli ma kako to čudno zvuči. Ja sam njima sve oprostila, jer u mojem srcu nema mesta za mržnju. I danas ne mogu da verujem kako sam uspela da ostanem na pravom putu, a prošla sam kroz sve te muke. Završila fakultet, magistrirala, sačuvala zdrav razum – objasnila je Jelena.

Jelena je progovorila i o tome kako se oseća kada neko izgovori reč “majka”.