SROZALA DOSTOJANSTVO: Anita PIJANA padala po Beloj kući, ali je smogla snage Anđelu da se u KREVET ZAVUČE


Da li je sebi smela da dozvoli ovakvo ponašanje?


Sinoćnja žurka u rijalitiju “Elita” definitivno je ostavila traga na učesnicima, a posebno na Anitu Stanojlović. Nakon što je uživala u alkoholu, Anita se našla u centru pažnje zbog ne baš najboljeg ponašanja.

Naime, nakon što se mnogo napila, Anita Stanojlović nije bila u stanju da stoji na nogama te je na kraju završila na kauču. Njen pad izazvao je pravu pometnju među učesnicima, ali i gledaocima koji su bili zatečeni ovakvim preokretom. Takođe, bila je i prilično provokativno obučena, da joj je i zadnjica ispala.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Neki od učesnika su se zabrinuli za Anitu i odmah pritrčali da joj pruže pomoć, dok su drugi komentarisali njeno ponašanje. Ova situacija definitivno je izazvala različite reakcije među takmičarima.

Nakon što se situacija smirila, Anita Stanojlović se povukla u svoj kutak i izbegavala kontakt sa ostalim učesnicima, osim sa njenim partnerom, Anđelom Rankovićem, sa kojim ona deli krevet.

Anita je smogla snage da ode na kupanje, nakon čega se zavukla sa Anđelom pod jorgan i uživala u razmenjivanju nežnosti pre nego što je legla na spavanje. Iako je više parova oko njih imalo vrelu akciju, oni su odlučili da se suzdrže i to preskoče večeras.

Inače, Ranković je rekao kako neće više imati n vidljivim mestima intimne odnose sa Anitom, već samo u tuš kabinama, gde mogu što bolje da se sakriju od kamera, a ostaje da vidimo da li će njih dvoje uspeti da se pridržavaju tog dogovora ili će se prepustiti strastima.

Anita Stanojlović

Izvor: srbijadanas.com