Srpsku voditeljku (33) KUPA ROĐENA MAJKA – Podelila snimak, izazvala masovne reakcije: “Zašto mora javno?”


Koja je vaša reakcija?


Bivša voditeljka rijaliti formata “Parovi” i članica Grandovog jata Jelena Dimitrijević, izazvala je pravu pometnju na socijalnim mrežama kada je objavila video zapis koji su mnogi okarakterisali kao neporimeren i sporan.

Naravno, kako to obično biva, javnost se podelila te je bilo i pregršt pozitivnih komentara u kojima su, mahom njeni fanovi, podržali i razumeli svrhu ovog videa. A o čemu je reč, pročitajte u nastavku teksta.

Jelena Dimitrijević

Foto: Printscreen/Happy TV

Naime, Jelena je podelila preko svog Instagrama momenat kada je njena rođena majka kupala. No, verovatno vam na pamet pada kako snimak datira iz davne prošlosti, ali varate se. Video zapis je nov novcijat.

Voditeljka koja inače ima 33 godine, naišla je na negodovanje od strane određenog dela korisnika pomenute društvene mreže, ali je uspela da im na adekvatan, a opet učtiv način odgovori.

Foto: Instagram/Printscreen/_jelena_dimitrijevic

– Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa. Neću! Samo ću reći, roditelj te kupa kada ti to ne možeš jer si nemoćan i beba si. Kada roditelj ostari onda ti kupaš njega, tako bi trebalo. U međuvremenu i veliko dete traži da bude beba. Negovana. Poruka je sledeća: “Džabe se kupamo, ako iznutra smrdimo.” – poručila je voditeljka, a potom dodala još nešto.

– Pitala me jedna žena, pa što javno? Pa može mi se da radim šta hoću i kako hoću, baš kao i moja majka – bila je pomalo revoltirana Jelena.

Video zapis o kom smo pisali u ovom članku, pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Izvor: srbijadanas.com