ŠTA ĆE REĆI NADEŽDA? Procurilo – Miki će OVO da uradi ČIM se završi Zadruga! SVE je isplanirao!


Do detalja!


Miki Đuričić ima jasan plan šta će da radi odmah po izlasku iz Zadruge, gde je trenutno u centru pažnje zbog seksa sa Nadeždom Biljić.

MIKIJEV BURAN ODNOS SA RODITELJIMA RIJALITI DEVOJAKA Nadeždini NE ĆUTE, Anđelina mama postavila ULTIMATUM, a tata treće je bio MOĆNI čovek Granda

On će se, kako navodi Kurir, posvetiti novom poslu – traženju tartufa, koji po kilogramu koštaju od 700 do čak 5.000 evra!

tartufi

Miki je odavno planirao da se bavi time, ali, kako je u taj posao potrebno dosta ulaganja, morao da sačeka dok se ne skupi dovoljno novca. Zbog toga je, kako se navodi, opet ušao u rijaliti.

Đuričić je, prema pisanju, pre ulaska u Zadrugu već obezbedio dva šteneta specijalne rase lagoto romanjolo, koja je dresirana upravo za potragu za tartufima. Pored njih, verovatno će sa sobom voditi i nekoliko svinja, koje su takođe odlične u traženju skrivenih pečuraka u zemlji. Pse je, kako se navodi, pazario od poznanika po ceni od 1.000 evra, ali ih još nije platio.

Miki Đuričić

U okolini Kupinova, gde je Miki odrastao, postoji više lokacija gde se mogu pronaći ove skupocene pečurke koje nazivaju jestivim dijamantima.

– Miki mi je rekao da će se isključivo time baviti kad izađe iz “Zadruge”. Svašta je radio, ali se nigde nije dugo zadržao. Mislim da će mu potraga za tartufima dobro leći jer on voli prirodu. Planira da obiđe i neke delove Banata, predele oko Pančeva, Valjeva i Niša. Psi i svinje pomoći će mu u potrazi – navodi njegov neimenovani prijatelj.

ISPOVRAĆALA SE, UMIRE OD TUGE! Kija u PAKLU, a Sloba i ljubavnica u izolaciji! POBEGLI! (VIDEO)

Miki, navodno, ima i plan oko prodaje pečuraka. Kako piše dnevni list, direktno će ih izvoziti u Italiju preko rođaka koji tamo živi. Da li će u ceo biznis možda uključiti i Nadeždu i, uopšte, u kakvim će odnosima njih dvoje biti kad se rijaliti završi – ostaje da vidimo.

Miki Đuričić