ŠTA JE KRENULO PO ZLU? Irma Sejranić nakon estetske operacije NEPREPOZNATLJIVA! Ne liči na SEBE

Zadrugarka britkog jezika koja priprema veliki povratak na muzičku scenu, iznenadila je svoje pratioce vidnim promenama u svom imidžu i fizičkom izgledu.


Pevačica i rijaliti učesnica Irma Sejranić odlučila se da pre neki dan poseti estetičara kako bi iz nje bilo izvađen višak masnih naslaga koje je stekla tokom ograničenog kretanja u “Zadruzi 6”

Ona je sada pokazala kako izgleda i svi su fascinirani koliko drugačije izgleda sada, nego iz perioda trajanja rijalitija.

Irma je inače u petoj sezoni “Zadruge” ostala upamćena po britkom jeziku, te nema zadrugara kome nije mogla da stane na crtu, kada su verbalni okršaji u pitanju, sa njom prosto retko ko je mogao da izađe na kraj.

Irma se ovaj put sredila pred izlazak. Na sebi je nosila plavu teksas jaknu, te torbu, poznatog svetskog brenda i zelene čizme, takođe renomiranog svetskog brenda.

Nema sumnje da zadrugarki pristaje ova odevna kombinacija, te je pobrala mnoge komentare od svojih pratilaca.

“Kada si lepa, sve ti lepo stoji”, “Lafica, Sarajevo je uz tebe”, “Kraljica”, “Prelepa”, “Super kombinacija”, bili su neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo Irma Sejranić je poznata po svom učešću u rijaliti “Parovi” na Hepi televiziji, kao i po učešću u petoj sezoni “Zadruge”, gde smo je upamtili po oštrom jeziku, kojim je “lomila” mnoge zadrugare. Ona je svega nekoliko dana pred samo finale Zadruge 5, na svoju inicijativu napustila rijaliti.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements