Šta mi to treba u životu da… Rada ponovo progovorila o Luni Đogani i Zadruzi – ISKRENOST JE KOŠTA


Bez dlake na jeziku!


Rada Manojlović priznala je da ima visoko mišljenje o sebi te da je tako i izabrala Harisa Berkovića za dečka jer je i on zgodan.

KIJA MLATI LOVU! Za OSAM nastupa je ZARADILA…Uh, NEĆETE verovati KOLIKO PARA! “Platićemo iako NE PEVA…”

Pevačica koja već godinama pleni stasom i glasom rekla je da joj je izgled doneo i neprilike kao mnogim pevačicama, ali da ona ima ljude koji je štite.

Na pitanje da li su joj nudili “seks za jednu noć”, ona je odgovorila:

– Neće ti baš iz publike niko tako lako prići. Moram reći da je mene “Grand” tu dosta zaštitio. Imam dobrog menadžera i klavijaturistu koji me štite na nastupima od prilazaka gazde ili menadžera diskoteka – kaže pevačica, kojoj ispod fotografija na društvenim mrežama uglavnom pišu da je seksi cica.

Rada Manojlović

– Osećam se tako, ali ne uvek. Svesna sam kako izgledam. Generalno o sebi imam visoko mišljenje – priznaje Rada, i kaže da je zato i izabrala tako zgodnog dečka kakav je Haris Berković.

– Mislim da je to negde normalno, jer kao što se kaže “para na paru, vaška na vašku” ili “sličan se sličnom raduje – poziva se Manojlovićeva na narodne izreke.

Manojlovićeva smatra da ju je u karijeri i životu iskrenost vodila i ne kaje se zbog toga.

– Iskrenost me nije koštala, jer se nisam folirala. Uglavnom sam ćutala o svemu. Ranije nisam ništa komentarisala. Kada tako postupiš, ništa te ne boli, znaš da ništa nisi rekao i da ništa ne može da bude upotrebljeno protiv tebe. U poslednje vreme sam počela neke stvari da komentarišem i da iznosim stavove. Od tada sam navukla na grbaču neistomišljenike i uvukla sebe u bespotrebnu raspravu, a ja nisam neko ko voli da se ubeđuje s ljudima i objašnjava – ističe Rada, koja je nakon komentarisanja ponašanja Lune Đogani u “Zadruzi” dobijala uvredljive poruke.

– To je bilo kada sam komentarisala “Zadrugu”, a dobro je poznato da rijaliti ima ostrašćenu publiku. Čak i ako nekome uputiš kompliment, drugi odmah misle da si ti protiv drugih i da im želiš nešto loše. Mnogi su to lično shvatali i mnogo sam negativnih komentara brisala. Pokajala sam se zbog svega toga, jer šta mi to treba u životu da tri dana brišem komentare zluradih ljudi, koji eto žele mene da nauče pameti i da je sve ono što oni misle ispravno – priznala je Radmila.

Rada Manojlović

Ona inače, uskoro odlazi u Švajcarsku na lečenje kičme, zbog kojih ima velike probleme.

– Više ni kičma nije toliki problem, koliko vrat. Počeo je bol da me probada i između lopatica pa ću morati kod doktora. Idem redovno kod kiropraktičara – završila je Rada.