“STALNO ME LAŽE, NON-STOP!” Filip Car urlao zbog Aleksandre “Mamu ti j*bem k**vinu!” Potpuni kolaps


Karambol!


Filip Car i Aleksandra Nikolić žestoko su se posvađali, a Car je pobacao hranu koju je spremio za nju, pa je brutalno izvređao sa Bojanom Simićem pored njega.

– Pi*ka ti materina, da ti za čas posla je*em ja mamu maminu! Evo ti ku*vo, sad će ti labudovi jesti! Mamu ti je*em i tebi i tanjiru! Evo ti sad pa jedi! Sad ćeš gladna biti, mater ti je*em! – rekao je Car.

 Previše sam joj ja dao, znaš, previše je danas molim, ‘ajde ustani, ‘ajde nešto da operem, da očistim.. Ja ‘ajde da pravimo nešto da jedemo. pa je*em ti mater, dobar sam prema tebi, prema tebi sam kao Bog! – nastavio je.

Filip Car

Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

 Ova mene forta u kuhinji, kad će, kad će, i ona je čeka! Razumeš nemarna, nego je ja nisam ispi*karao ni jednom, pa aleluja. Zaboravila ona da je sa mnom, ona ne zna sa kim je zamislila da je. Nije nešto mi po volji, bacam sve u sto pi*ki materini, bacam, jedu labudovi! Gladuješ! Budeš gladna, jedeš sendvič! Nema karbonare, pljeskavice, riblje pljeskavice, juhe, paradajz juhe! Ne zna dva jaja ispržiti! – dodao je Car.

 Nećeš ti meni mafijačicu izigravati – rekao je.

 I dalje se dere ku*va iz kupatila i izađe ispred i bahati se. Kaže ”Šta si nervozan Fićo?” mamu ti je*em kur*inu! Samo pred oči da je vidim– rekao je Car.

– Još me laže non-stop, razumeš, non- stop me laže za neke stvari! – nastavio je Car.

Izvor: srbijadanas.com