“STANIJA JE DOŠLA DA SE PERE OD OSUDA MEDIJA” Đedović brutalno komentarisao susret Dobrojevićeve i Aneli


Dao svoj konačan sud.


U toku emisije “Pitanja novinara” prvi je podignut Marko Đedović da prokomentariše susret Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić.

– Meni je utisak što je ona uopšte došla ovde – počeo je Đedović.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Stanija došla da se pere zbog medija, a meni nije jasno kako Aneli nije shvatila da neko ponižava. Ona nju pita odakle ti znaš koliko njen muž troši pare na švalerku. Ona je došla da vrati tu budalu ovoj budali – bio je surov Đedović.

– A da ne pominjemo tu moralnu porodicu koja zna kada ga je njihov sin stavio u snajku, a problem je pita- da li zna da je razvuče, a mama vodi evidenciju kada je je*ao i još priča to Staniji. To je bolesna porodica, vidi se, ništa ovde normalno nije. Njegova majka priča koliko ga je on puta stavio, gospode, a to što govore da su neki ljudi lažni verski verodostojnici, te priče, to nemam komentar. Ovo može da popu*e samo teletabisi, i eventaulno Aneli. Potrošili sav novac, sada ova dolazi da se opere, a zna koliko para je potrošio na nju. Bože mi oprosti, ko je otključao ludnicu? Još i to da se Stanija nije bavila internetom i nije istražila ko mu je žena i sve to, ma nemojte me zezati – rekao je Marko.

Marko Đedović

Marko Đedović
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Mevlida je rekla da joj se Aneli lično žalila da nema česte odnose sa njenim sinom – ubacio se voditelj.

– Ma budalaštine, ovo samo dokazuje da je i ova(pokazuje na Aneli) bolesna isto ko i oni. Tek mi je to nenormalno, van svake pameti pobogu. Ja da sam na Anelinom mestu meni bi Stanija u onoj pink haljini letela po jezeru kako bih je prebacio jako – dodao je Đedović.

Celokupan razgovor pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com