Stanislav BRUTALNO PONIZIO Mionu: “Ona je igračka koju…” Veza sa Ša na staklenim nogama, reper najavio RASKID zbog OVOGA


Aleksić joj je postavio ultimatum.


Glavna tema tokom emisije “Pitanja gledalaca” je bio ljubavni trougao koji čine Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak. Voditelj je postavio pitanje Krofaku:

– Stanislave, da li je ovo Miona koju ti poznaješ? – glasilo je pitanje.

– Ne, kada je bila sa mnom, bila je sasvim drugačija. O svemu smo pričali, bila je drugačija, otvorena. Ustručava se od Ša mnogo, mnogo – rekao je Stanislav.

– Neka me ostavi ako hoće, koga se plaši, šta sam ja ovde?! – uskočio je Ša.

– Bio je drugačiji, sada se promenio, pa je sada promenio ploču. Meni je stavio do znanja šta je i kako, ja se vodim time. Ja sam njemu rekla, kada smo imali rasprave kada svi legnu: “Ja kada kažem da hoću da spavam, da neću da pričam”, on krene da se pakuje i da ide, to je meni indirektna ucena – rekla je Miona.

– Stanislav kaže da te ne prepoznaje i da si ti osoba kojoj niko ništa ne može da naredi – rekao je Milan.

– Možda jer dozvoljavam neke stvari koje ne bih dozvolila. U nekim situacijama se i Nenad i ja ponižavamo, to jeste tako, ali prosto, i u rijalitiju sam i mnogo više moram da vodim računa šta ću da kažem, kako ću, a napolju sam skroz opuštena – rekla je Miona.

– Hoćeš ga poslušati da ne ideš kod Miće u pab? – pitao je voditelj.

 

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Pa neću da sada dolazi do svađa, ako mi se bude pričalo sa Mićom, prošetaćemo – rekla je Miona.

– Makar da ne budem s tobom u vezi, taj čovek ti neće ući u glavu. Ja tebi želim dobro – rekao je Ša.

– Meni je dobro kada pričam sa Mićom, on me opusti – rekla je Miona.

– Je l’ ti misliš da Mića hoće da pomiri njih dvoje (Stanislava i Mionu)? – pitao je Milan.

– Da, ne grešim, to je moje mišljenje – rekao je Aleksić.

– Da li si ti ikada čuo da je Mića rekao loše da bi vas rastavio? – pitao je Anđelo.

– Da, svaki dan. Tada nas je mirio, sada mene napada, kraj i tačka – urlao je Ša.

– Ša ne odgovara to što Mića kaže, pa se sada ljuti… Smatram da Ša greši ovde. Mića šta god da priča, to je suprotno od onoga što Ša priča, a ako Mića greši, onda on greši, neka greši… Možda niko nije rekao direktno da je ku**a, ali smo čuli da su pričali da je bila s matorcima, da ovo, da ono – rekao je Anđelo.

– Ja jesam rekla da ima funjarske postupke. Miona se naglo promenila… Da, ja sam rekla za postupke, nikada nisam rekla za Mionu, nego za ponašanje. Ku**inski postupci i ku**a nije isto, ne mislim da je ku**a i devojka lakog morala. Za razliku od mnogih je moralna gromada. Miona se drastično promenila, nije Mića kriv, itekako podržava Miću jer je Stanislav u pabu i blizak je s njim. On navija da se Stanislav i Miona pomire i iz tog razloga želi da Mionu odvuče u pab. Itekako bi se ona spustila na zemlju i pokušala da priča sa njim, ali je ego proradio, ku**ila se. A ovo što Mića priča, naravno, Mića će dati sve od sebe da ih pomiri – rekla je Miljana.

 

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Njemu radi ego da nas rasturi, on će da se pomiri i da je šutne – rekao je Ša.

– Zbog čega hoće odjednom sa Mićom da šeta, a rekao je Stanislav da je ne prepoznaje i da od tebe ne može da priča – rekla je Miljana.

– Ja Mioni i sada kažem, ja imam svoje stavove, rekao sam šta meni ne odgovara i šta mi smeta. Ako ode sa Mićom, bleji i razgovara, ja sam rekao da tog trenutka raskidam – rekao je Ša.

 Nikada nije pokušao da nas pomiri, podržavao je njihovu vezu, rekao mi je da misli da ćemo se pomiriti, ja sam mu rekao da se to nikada neće desiti i to je to. Mislim da neće pričati sa Mićom, ona je igračka koju samo staviš i ona radi to i to, to je meni čudno – rekao je Stanislav.

– Miona je jednu priču pričala dok Stanislav nije ušao, a sada priča drugu priču kako je Stanislav ušao – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com