“Stanislav hoće da se OSVETI Mioni, nije imun na nju” Raskrinkan Krofakov TAJNI PLAN – Ša razmišlja o RASKIDU


Reperu se ne dopada što Miona razmišlja o razgovoru sa bivšim dečkom. Neki njeni postupci mu nisu jasni i povređuju ga.


Darko Tanasijević je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Nenad Aleksić Ša.

Reper je priznao šta misli o bivšem dečku Mione Jovanović, Stanislavu Krofaku. Dao je svoj sud o njihovom odnosu. Reper sumnja da Stanislav hoće da se osveti Mioni. Priznao je da ga povređuje Mionino ponašanje i izrazio je sumnju da će se njih dvoje možda pomiriti.

– Koliko je Stanislav promenio svoje ponašanje od kako je ušao u Belu kuću? – pitao je Darko.

– Nije on loš momak, ali mi nije nešto druželjubiv. Što se tiče naših priča, meni je ono u pabu pokazalo da ume itekako da se iznervira, grickanje noktiju, pa se zacrveni. Nije imun totalno na Mionu. Ja garantujem da se on ne bi pomirio sa njom, sto odsto. E sad, osećanja su druga priča. Mislim da još uvek nešto tu postoji. Ovo je možda da joj se osveti, ne nešto preterano, a ona je u tom vaganju, može mene da izgubi. Nemam pojma oko čega vaga, mislim sada jedno, pa drugo, pa petnaesto. Ponašanje prema meni pokazuje da je privržena prema meni, vodi računa šta i kako. Ja sam dve nedelje u Odabranima, moglo je nešto da se desi, nešto bi izmislila ili nešto da hoće. Prema meni je super, a za stolom je drugačija priča. Time što ona to tako radi, povređuje me mnogo – rekao je Ša.

– Rekao si da se neretko osećaš da si donji, a on gornji? – pitao je Darko.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Svako bi joj rekao: “Doviđenja, prijatno”, a šta ako ona hoće da ispadne okej, da bi oprala što je ispala nefer… Svako pričanje sa strane, meni je to mirenje. Ja znam da sam se tada (klip iz “Zadruge 4” o Ivani) prao. Zamisli da ja pričam da hoću da pričam sa Vanjom, a da mi je Miona tu – rekao je Ša.

– Vidiš kako je reagovala kada si joj prećutao neke stvari sa suđenja – pitao je Tanasijević.

– Da, ja sam otišao da se razvedem, ne da pričam sa ženom. Ja sam čist, ali hajde ti budi čista. Reci: “Osećam tako i tako”, šta je poenta razgovora?! Nismo zajedno, a pričamo. Ti kažeš hvala fanovima koji su poslali tortu i mafine sa vašim slikama. To mi je idiotizam, napu**o bi ih najstrašnije… Iskreno, mnogo mi je lepša sada, nego tada, meni je tada delovala nesrećno. Ja nemam taj fazon kao: “Ona je sada najlepša” i to. Prečudno mi je to. Nijedan muškarac koji nije emotivan kao ja, rekao bi: “Doviđenja”. Osećam to lepo što mi pruža, a ovo drugo mi je nenormalno. U svemu sam ispravan prema njoj, a ako ode iz odnosa, čistog obraza ostajem… Mnogi ukućani mu se uvlače u bu*u, ćuti, komentariše, trenira i to je to – rekao je Aleksić.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Da li ti je drago kada brojni ukućani potvrde tvoje priče i da ti ni najmanje nisi ni lud, ni naivan? – pitao je Darko.

– Kada bih pričao o svim detaljima, ne bih želeo. Ćutim, ne postavljam joj ništa, rekao sam joj da sama vidi kako će da funkcioniše. Dosta mi je da neko gleda mene kao kretena, budalu, što ne bih bio pametan i ćutao i držao nekih stvari... Nemam samopouzdanje i ego, mene ne zanima šta pričaju ukućani, ali mi smeta kada pričaju kao reči hvale, ja 27 godina na sceni, šta sam iza sebe ostavio?! A o meni kada se priča, kao da sam ispod kamena, našli me i kao: “Hajde u rijaliti, mali Neša ušao u rijaliti” – rekao je reper.

Detaljnije pogledajte u nastavku: