Stanislav i Maja UKRSTILI SVOJA TELA: Krofak odlučio da više ne krije svoja osećanja, Marinkovićeva pala na šarm Mioninog bivšeg


Mnogi su spekulisali, pričali i vodili abrove, ali je u toku noći pala vrela scena među cimerima na imanju u Šimanovcima.


Ulazak Stanislava Krofaka potpuno je pomerio granice realnog i očekivanog kada je u pitanju boravak u “Eliti”. Njegovo bitisanje u Beloj kući izbacilo je iz koloseka vezu Mione i Ša, a mnoge slobodne, ali i zauete pripadnice lepšeg pola bacile su oko na atraktivnog MMA borca.

Međutim, izgleda da je njegovo ranjeno srce pripalo samo jednoj – Maji Marinković.

Maja i Stanislav
Maja i Stanislav / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Naime, nakon izbora potrčaka sa Milanom Miloševićem, desilo se nešto što su svi fanovi starlete i Mioninog bivšeg željno iščekivali.

– Idem posle (emisije) da se istuširam i legnem u svoj krevet i da spavam – rekla mu je Maja na garnituri.

– Da li imaš veliki krevet? – upitao je Stanislav.

– Jaoj, a ti ideš u izolaciju – dodala je Marinkovićeva.

– Par dana i vraćam se – nastavio je Pantera.

– Polako, da vidim ja – rekla mu je Maja.

Kada se emisija završila i svetla u spavaćoj sobi ugasila, Stanislav je došao kod Maje i počeo da je obasipa pažnjom. Više puta je pokušao da je poljubi, ali se Marinkovićeva nije tako lako dala.

Njihovu situaciju primetila je Miljana Kulić, a Maja joj je otkrila da čeka da vidi kako će se Stanislav pokazati u izolaciji.

– Miljana, ja sam njemu rekla ako bude istrajan u izolaciji, mogu da razmislim o nama – kazala je Maja.

Podsetimo, juče je Miona pokazala ljubomoru kad je Maju i Stanislava izglasala za najbezdušnije osobe.

– Prva osoba je Milica, koja je dobacila: “Je l’ uživaš u ovom trenutku?”, često mi provlači roditelje, lupeta gluposti kako sam rekla da želim da eliminišem roditelje iz svog života. Što se Terze tiče, u dosta situacija kada je bila u crvenom, nikada je nisam podbadala i provocirala. Druga osoba je Stanislav, bezdušan je prema meni jer mu odgovara da je on bezgrešan u odnosu, imponuje mu, a duboko u sebi znam da zna. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, kolo sreće se okreće. Treća osoba je Maja Marinković prema Janjušu, kada je rekla da on glumi žrtvu zbog situacije sa bratom – rekla je Miona juče tokom svog izlaganja.

Izvor: srbijadanas.com