Stigla BRUTALNA poruka za Kačevndu iz SPOLJNOG SVETA – Ovo saznanje će joj SRUŠITI SVE: “Zbog smrtnog slučaja…”


Bivša zadrugarka uputila je brutalne reči na račun ove aktuelne učesnice.


Milena Kačavenda nedavno je doživela veliku tragediju. Učesnici “Elite” preminula je majka, a ona je u dva navrata napuštala rijaliti zbog nje.

Prvi put kada je njena mama Smiljana hospitalizovana, a drugi put kada je saznala tragični ishod.

Međutim, nedavno se vratila u rijaliti, par dana nakon sahrane. U Beloj kući se situacija menja iz trena u tren, te je tako bilo i u toku njenog odsustva iz vile.

Milena Kačavenda / Izvor: Srbija Danas

Sinoć je u emisiji “Pretres nedelje” Milena žestoko oplela po Aneli Ahmić i progovorila o njenim aferama pre ulaska u Belu kuću. Mnogi su se složili sa njom, te joj uputili pohvale, ali ne i bivša zadrugarka Ermina Pašović.

Ermina Pašović / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Naime, ona smatra da je Kačavenda videla šta narod zaista misli o Ahmićevoj, te da sad namerno nikad žešće udara na nju.

– Ma, kome bravo više? Nikome! Svi su znali za kofere još u oktobru, što je tad niko nije nagazio? Nego sad kao fol, kad je bila napolju i videla kako stvari stoje, pa daj da pokupi narod spolja, da je napiči! – započela je Ermina na svom storiju.

– Fuj, gade mi se! Izađu zbog smrtnog slučaja, a više na društvenim mrežama radi rijalitija i kao jadni… Ne žalim nikoga ko se vrati i kaže: “Svi me prepoznaju, svi hoće da se slikaju”. Paćenici, da budu bitni i poznati! Gamad i ološi svi kolektivno bez izutetaka! – besno je poručila Pašovićeva na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: srbijadanas.com