STIGLO PISMO OD MUŽA: Draganin suprug Siniša ŠOKIRAO rečima, a EVO šta je ČEKA kada izađe iz Zadruge!


Ludilo!


Dragana Mitar je zadrugarka koja je za veoma kratko vreme uspela da privuče veliku pažnju javnosti, svojim privatnim životom koji je sve samo ne običan.

U Zadrugu je ušao njen ljubavnik, a celu situaciju njen suprug posmatra uživo na televiziji. Danas je njen rođendan i u Zadrugu su stigli pokloni za nju, a među njima je i poklon od njenog supruga.

On joj je poslao tortu, a Dragana je radosno skakala oko nje i zahvaljivala se. Pored torte na stolu se našlo i puno hrane i pića koji su poslati zadrugarima, kao i veliki buket cveća za Draganu.

Onda je Miki kao vođa pročitao pismo od Velikog šefa.

– Draga Dragana, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti što više dana provedenih u Zadruzi – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon pisma se Dragana obratila svom suprugu Siniši.

Evo ovako, da se zahvalim mom mužu na svemu. Volim te najviše na svetu Siniša, baš sa oduševljena – rekla je Dragana.

– Najlepša naša Kikice, mi najviše volimo ovaj dan, ali pošto nisi sa nama poslali smo ti posluženje da ga sa tvojim drugarima podeliš. Ovih dana si mnogo plakala, i nadamo se da će ti ovo pomoći da povratiš elan i budeš spremna da iz Zadruge izađeš srećna. Kupili smo ti jedan veliki beli poklon koji će te čekati kada izađeš – pisalo je u Sinišinom pismu, a mi predpostavljamo da je “veliki beli poklon” zapravo automobil.

Celu situaciju pogledajte na videu.

SAMO ŠTO JE UŠAO, DRAMA: Bivši zadrugar se ONESVESTIO, pozdravljao se sa ukućanima i odjednom… (VIDEO)