“STOP NASILJU! NAPOLJE NASILNIK I KRIMINALAC!” Žestoka osuda naroda! TRAŽE DISKVALIFIKACIJU Kristijana?


Internet se usijao!


Danas je došlo do žestokog okršaja Kristijana Golubovića i Ane Bulatović kada je vođa Kristijan tražio da Ana i Aleksandra Nikolić ne leže za vreme sastanka. To je bio okidač za haos koji je nastao, jer je Golubović nazvao Anu krpom, te je gađao flašom.

Odmah je skočio preko stola kako bi je skroz ispolivao vodom, ali Bulatovićeva mu nije ostala dužna već je utvraćala vređanjem.

Nakon što je video izašao na Jutjub kanalu “Zadruge”, krenuli su žestoki komentari protiv Kristijana te su ga gledaoci nazivali nasilnikom i traže da se izbaci iz rijalitija.

I dok su mnogi podržavali Anu, koja mu se suprotstavila, je se navodno svi plaše Kristijana, drugi su pak, osudili Golubovića da je prvi nasrnuo na nju te da je vređao:

Kristijan Golubović

– Bravo, Ana, dosta ponižavanja, vređanja i pretnji od strane Kristijana, svi mu ćute od straha. Samo ponižava i vređa žene. Nasilnik! Sve se vidi, ko je prvi bacio flašu i ko je prvi skočio – nizali su se komentari.

– Stop Nasilju! Napolje nasilnik i kriminalac! Takva gromada da skače za ženu… – samo su neki od komentara koji se samo nižu na Jutjub kanalu “Zadruge”, gde je video objavljen.

Podsetimo, ceo sukob je nastao jer je Kristijan smatrao da Ana laže da je boli stomak, te da zato leži na trosedu, a on kao vođa ima obavezu da svi budu za stolom, kako bi se sastanak po zadatku Velikog šefa održao.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com