STRAVIČNI DETALJI SMRTI: “Ležao sam pored nje MRTVE, SATIMA!” Zadrugar danas doživeo TRAGEDIJU, na LEKOVIMA od bola

“I tako sam je mazio i grlio satima dok onda tek ujutru nisu dosli i odneli je…”

Stravična tragedija dogodila se u domu bivšeg zadrugara, Aleksandra Bogunovića, Zverke, kada mu je majka preminula u 62.godini.

On se oglasio na svom Instagramu, porukom oproštaja za svoju najvoljeniju osobu. POGLEDAJTE OVDE.

Bogun se oglasio za SrbijaDanas, otkrivši nam d aje dva dana pod lekovima, kao i da je njegova majka bila zdrava žena, te da ne zna šta se dogodilo pa je “samo pala”. Dodao je da se tragični događaj dogodio na rođendan njegovog brata, te da niko nije ni slutio da bi moglo nešto ružno da se desi.

– Umrla je na dan rođendana od najmlađeg mog brata, sve spremila, tortu ručak sve i kad je sela za sto samo je pala, ja sam trebao da dođem ali sam odložio za sutradan, inače bi mi pred očima pala i tačno bih umro tu na licu mesta da sam to video. Ćale i brata 2 moja su pokušala da je ožive ali dzaba, a Hitnu pomoć, nisu mogli da ih dobiju a kad su ih dobili, došli posle pola sata i više! Odlepio sam i na lekovima sam već 2 dana ne mogu da funkcionisem! Odjednom se srušila, nikakve naznake nije bilo da će joj se to desiti a pre mesec dana je napunila 62 godine a izgledala je kao da ima 50.. Toliko sam slomljen i ubijen i samo pomislim da se i ja ne probudim kad legnem kolko mi je teško, a teško je mala reč kako se osećam… – rekao je Aleksandar za SrbijaDanas i dodao:

 I to je Hitna nije odnela nego ostavila u stanu u Mirijevu da leži skoro celu noć tako u krevetu pokrivena, ja kad sam došao ja sam mislio da su je odneli a kad sam je video da leži u krevetu samo što se nisam srušio, zamisli nisu je odneli i dalje ne kapiram to, posle sam ležao pored umrle majke tako satima, znaš sta je to ležati pored majke rođene a ona mrtva i tako sam je mazio i grlio satima dok onda tek ujutru nisu dosli i odneli je… Ne znam ko je to doživeo tako, svako kad umre odnesu odma a ja ležao pored nje satima tako, užas, zato ne mogu da dođem sebi i stalno mi to pred očima. Ne daj Bože nikom da proživi to na taj način. – rekao je slomljen Bogun za SrbijaDanas.

 

Izvor: srbijadanas.com