STRPAĆU JE U ZATVOR: Aleksandra Subotić podnela TUŽBU protiv Ljube Pantović!

Nije imala izbora.

Aleksandra Subotić juče je podnela krivičnu prijavu protiv Ljube Pantović, to po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkom.

Doskorašnja učesnica rijalitija “Parova” želi da strpa majku u zatvor zbog toga što ona neprestano objavljuje fotografije njene ćerke Magdalene na društvene mreže, uglavnom u negativnom kontekstu. Aleksandra već neko vreme nije u dobrim odnosima s majkom, koja je o njoj u javnosti govorila ružne stvari. Ona nije htela da joj uzvraća istom merom, sve dok u priču nije upletena i njena maloletna ćerka.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

– Morala sam da tužim Ljubu jer je njeno ponašanje prevazišlo svaku meru. To sam uradila u konsultaciji sa službenicima Centra za socijalni rad, koji su me savetovali da preko suda zaštitim svoju ćerku jer je to jedina opcija koja mi preostaje. Ljuba je u poslednjih nekoliko nedelja više puta objavila fotografije moje ćerke Magdalene na društvenim mrežama, vrlo često u negativnom kontekstu. Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju – rekla je Subotićeva.

aleksandra-subotic,-magdalena

Pre nekoliko nedelja Aleksandra je morala da napusti “Parove” jer je Pantovićeva podnela dve prijave Centru za socijalni rad protiv nje, tražeći da joj oduzmu ćerku.