SUDAR TITANA! Kristijan i Tomović u žestokom SUKOBU zbog NJE: “Ko si ti da komentarišeš…” (VIDEO)


Tenzija dostigla vrhunac!


Odlukom glasova publike Nina Oluić napustila je sinoć Belu kuću. Međutim, Veliki šef rešio je da pruži šansu zadrugarima da donesu odluku o njenoj sudbini u rijalitiju. Obavestio ih je da imaju mogućnost da biraju da li žele da vrate Ninu u “Zadrugu” ili da naredne nedelje žive u izobilju. Tokom svojih izlaganja Kristijan Golubović, Vladimir Tomović i Lepi Mića ušli su u verbalni sukob.

– Ja sam za to da se Nina vrati i da bude ovde, i znam sve šta sam rekao, ali ti je neko pogrešno preneo! Ja sam rekao da ne treba da bude tamo i da pere sudove. Ja imam pravo da iznesem svoje mišljenje, ja nikoga nisam vređao, ja sam želeo da ona ostane ovde i zna se šta sam joj pričao i nikada nisam rekao ništa ružno za tebe – rekao je Mića.

– Ona šta je uradila, pola njih nije uradilo i ko si ti da bilo šta komentarišeš! Ona nema glasačko telo! Nina i Tara su najenergičnije, i ja sam skakao i za Aleks koja se ponašala kako se ponašala, ja sam prijatelj uvek, a ne samo jednom – dodao je Kristijan.

– Mišel ima svojih crta, Čorba i ti takođe, i ne postoji šansa da neka devojka i muškarac tamo dođu do izražaja, i imamo pravo da kažemo naše mišljenje! Ja znam zašto sam došao ovde, a moje mišljenje je isto, da u pabu niko ne može da dođe do izražaja! Ona da je stala pored Jovane, Dragane ili Nataše, ona bi bila alfa, a tamo je četvrta – rekao je Vladimir.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mića je drugačiji, on je njoj svašta nešto pričao a da je on meni rekao nešto za Milicu ja ne bih komentarisao! Ovde se baca ljaga na pab, i da se tamo devojke uništavaju – rekao je Kristijan.

– Ja to nikada nisam reko, mora da se zna sve! Ja znam da ti je žao i da si se vezao za nju, ali moraš istini u oči da pogledaš, ona mora ovde da izgradi sebe! Ja bih da skratim ovo, ja sam za to da se Nina vrati – rekao je Vladimir.

– Misica je rekla kako svaka devojka koja uđe u pab ona ispadne, i kada bude htela da ispadne doćiće i ona – dodao je Čorba.

– To je jako loš komentar, pa čak i da si se zezala! A znaš da dođeš tamo ako ti nešto treba – rekao je Kristijan Jovani.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com