SUKOB SA ALEKS GA JE DOTUKAO David se požalio Ani, pa sagnute glave OTIŠAO OD NJE! Tada ga je SAČEKALA ONA!


(VIDEO)


David Dragojević i Aleksandra Subotić su se osamili kako bi porazgovarali o svemu što ih je snašlo nakon ulaska Aleksandra Subotić, koju su javno nasamarili pred kamerama. U tom trenutku na kratko im se pridružio i Miki Đuričić, koji je stao na stranu zaljubljenog para. Sve ovo je usledilo nakon svađe sa Aleks.

– Izašao si iz ludila Subotić, Čabarkapa, Pantović i znao si da će te osuditi, i šta sad? Zaljubi si se, teraš dalje – dao je svoj sud Miki, koji se takođe zabavlja sa udatom ženom koja ima porodicu, Suzanom Perović.

NECENZURISANO! CEO SNIMAK DAVIDOVOG PLAČA Zacrveneo se, suze same idu, ostavile ga i Aleks i Ana! (VIDEO)

zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tada je Ana osudila Davida što nije najpre raskinuo sa Aleksandrom, već je napravio grešku kao Sloba u prošloj sezoni, zbog čega ih sada razapinju kao Radanovića i Lunu, dok je Subotićka u ovom slučaju žrtva kao Kija Kockar.

David je tada otišao u garderober kako bi se presvukao, gde je sreo Draganu Mitar, pa joj se požalio kako gledaju na njega kao na nekog najgoreg lika.

Dragana ga je savetovala da izgura april i maj, a šta se sve dešavalo i kako je Dragojević podneo situaciju pogledajte na video snimku:

Aleks otkrila DAVIDOVU TAJNU! Napravio si mi PAKAO! Ovo nismo znali! Dragojević ŠUTIRA, DIVLJA, BESNI!