SUMNJA DA JE PREVARANT?! Sanja i Marko u novom SUKOBU: Veza im na KLIMAVIM nogama – Na korak do RASKIDA?!


Ona ipak veruje u njegovu ljubav!


U toku emisije “Gledanje snimaka” voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Sanju Grujić.

Voditelj je pročitao pitanje koje odgovara na to kakav je njen odnos sa Markom Stefanovićem.

– Danas u radiju je zvučalo kao da dižeš ruke od veze sa Markom i da shvataš da veza nema budućnost. Rekla si kako nećeš da govoriš kad ti nešto zasmeta, nego samo da završiš vezu u miru. Zbog čega nisi iskrena i ne kažeš da te boli što je postao hladan i nezainteresovan za tebe – glasilo je pitanje.

Sanja Grujić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Rekla sam da sam odlučila nakon ponedeljka da nemam zamerke. Ne psujem i ne udaram, pa ako ni tad ne bude išlo, svako treba da ide na svoju stranu. Gledalac je protumačio da dižem ruke, ne, upravo zato želim da se smirim. Nisam imala takve reakcije, nisam zamerala stvari, bila sam opuštena i sigurna u sebe. Otkako smo ušli dublje u vezu postao mi je centar dešavanja i ceo svet ovde. Sva pažnja mi je usmerena na njega – rekla je Sanja.

– To što stižu pitanja za poglede – meni je pun k*rac toga. Ja ovde nemam komunikaciju sa drugim devojkama, niti imam bilo kakva muvanja. Ja sam osuđen da pogledam i da ona pogleda. Ako sam pogledao na način na koji ne treba, neka se pusti. Da li one mene gledaju, to može da se priča. Ja vidim samo ovu devojku 24 časa. Ja ne znam kako gledaoci vide pogled – dodao je Marko.

Sanja Grujić, Marko Stefanović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja mu verujem i stopostotno sam sigurna u njegovu ljubav. Ako on meni prebaci nešto, moram i ja njemu. Pitanja su stizala, pa mi je za to najlakše da se uhvatim. Ja znam da mi je Marko posvećen i veran i mislim da je tip koji kad bi osetio drugu emociju, prekinuo bi vezu. Nije mi prijatno da slušam, kao što nije ni njemu. Marko, da li si hladan prema meni? Vreme bi pokazalo da je prevarant – govorila je Sanja.

– Ja nisam hladan, nego sam povređen zbog ponašanja prema meni. Mi kad rešimo neke stvari, samo izgleda kao da smo ih rešili. Onda se ponove iste stvari, pa izgleda kao da pričam zidu. Hoću da ako smo nešto rešili da se to i primeni – poručio je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: