SUOČENJE TOMOVIĆA I CARA! Sve zbog Mine Vrbaški! Tresla se Bela kuća! (VIDEO)


Zanimljivo veče u Zadruzi 4.


Nakon sinoćnjeg izbacivanja u “Zadruzi” je, po običaju, počela Mićina igra istine. Ređala su se zanimljiva i škakljiva pitanja, a jedno od njih izazvalo je svađu između Vladimira Tomovića i Filipa Cara.

Pitanje za Erminu Pašović glasilo je: Šta znaš o odnosima Aleks i Cara?

– Ja mislim da je bio manuleni rad, prva druga i treća nije bio automatik – rekla je Ermina.

– To nije istina, mi smo se samo mazili – rekla je Aleksandra.

Naredno pitanje bilo je za Minu: Šta misliš o Ermini i da li je spremna da ti uništi vezu?

– Neke stvari se jednostavno ne poklapaju, ali ti si lepo rekao da je ona bolja sa njim nego sa mnom, a zna me toliko dugo. Ona je meni rekla kako joj se ne sviđa moja veza, a ona mi je i rekla kako smo bolji da smo sami! Ja islim da neki ljudi ne žele da mi budemo zajedno i znam da me mnogi ne vole – rekla je Mina.

– Ti sada radiš istu stvar kao pre, istu! – rekla je Ermina.

Naredno pitanje bilo je za Cara: Da li imaš poverenje u Minu, nakon svih priča?

– Verujem joj i imam poverenja u nju! Lepo mi je sa njom i te stvari me nisu potresle, a Ermina mi nije ništa loše rekla sem da voli Minu i kako je ona zrela osoba – rekao je Car.

Naredno pitanje je za Tomovića: Da li misliš da tvoji odnosi sa Carem nisu dobri zbog Mine?

– Ja neću da dozvolim da neko spletkari, ja sam rekao da sam neko ko u to neće da se meša. Ja sam bio svedok da su oni imali problem, ali me ne zanima šta oni rade i njihov odnos. Ali ti si mi pomenuo da su pominjali i mene, a ja ih molim da mene ne uzimaju u obzir, jer ja Minu ni ne gledam, a ne moram ni da joj se javim. Moj odnos sa Carom je odličan! – rekao je Vladimir.

– Ti si pričao sa Minom i ona ti je rekla kako je gledaš i da joj to ne radiš, jel istina? – pitala je Ermina.

– Posle Mine, najveća spletkara je Ermina. Ona te pita da li ti kući znaju da si p*der, ako kažeš da ili ne opet si u problemu, takva su njena pitanja – rekao je Vladimir.

Izvor: srbijadanas.com