SUROVA ANALIZA PSIHIJATRA: Anabelino ponašanje, JEZIVE POSLEDICE po Lunu! I predviđanja astrologa su MRAČNA


Stručnjai progovorili o situaciji u kojoj se nalazi porodica Đogani.


Nakon ulaska Anabele Atijas u “Zadrugu 3” rijaliti je krenuo u totalno neočekivanom smeru i više nemamo fokus na vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, već na porodičnim odnosima Đoganija. Anabela je nakon ulaska počela da iznosi porodični prljav veš, a sve to jako loše utiče na ponašanje i psihičko stanje njene kćerke Lune. O ovome su progovorili i mnogi stručni ljudi, koji su ocenili šta možemo da očekujemo od njihovog učešća u ovoj sezoni i da li celokupna situacija, može da utiče loše na već poljuljano psihičko stanje Đoganijeve.

Psihijatar Jovan Marić rekao je da Anabela nije imala pravo da svoji kćerku odgaja i gradi odnose sa njom kao da joj je drugarica, a takođe nije imala pravo da svoje bračne probleme iznosi pred decu.

– Ukoliko je i imala neke probleme sa svojim suprugom, trebala je to rešavati u tišini. Roditelj nema pravo da utiče na sliku deteta i to kako ono gleda na drugog roditelja. Luna je imala pravo kao dete da odrasta u zabludi da su njeni roditelji savršeni i nepogrešivi. To je veoma bitno za psihički razvoj deteta i utiče na to koliko će dete imati samopouzdanja u budućnosti. Takođe odnos majke prema muškarcima, bitno može uticati i na odnos ćerke prema muškarcima. Ukoliko dete gleda i sluša svaki dan o jednom ustaljenom obrascu, ono ga i usvaja – otkrio je doktor Jovan Marić.

Anabela i Luna

Anabela Atijas
Foto: Srbija Danas

Na Jutjubu se može pronaći i snimak jedne emisije u kojoj su Anabela i Luna, gostovale davne 2014. godine, dakle pre svih rijaltija, a gde se naziralo u kom pravcu će njihov odnos ići i kako bi se Anabela mogla ponašati ukoliko Luna nađe momka.

– Imam osamnaest godina, ali sve sam više razočarana u muški rod – rekla je Luna tom prilikom.

– Ona traži pogrešne. Ne dao Bog da me vide kakva bih bila zver da je neko dira. Ja sam to dete devet meseci ispod srca nosila, uložila sve u nju. Verujte biću grozna tašta. To je verovatno razlog zašto se moja Luna neće nikada udati, zauvek će ostati pored mene – rekla je Anabela.

https://www.youtube.com/watch?v=xHL3J9afZ0M

– Ja bih volela nekog muškarca koji će da brine o meni – rekla je Luna tom prilikom.

– Imaš majku, ja ću brinuti – rekla je Anabela.

– Ti si majka, treba mi muška pažnja – odgovorila joj je Luna, a još u to vreme je moglo da se vidi u kom pravcu će se stvari razvijati.

Astrolog Dušan Veličković radio je natalne karte Luni i Anabeli. On je otkrio dosta o njihovom odnosu.

– Anabela je žena koja nosi brojne frustracije, još od vremena kada je živela u Bosni. Ona ne može objektivno da pristupi vaspitanju deteta, već  na njega prenosi sve svoje zablude. Luna je devojka željna pažnje, kojoj je potrebno da je muškarac voli i da joj ugađa da bi se osetila vrednom. U suprotnom ona pada u depresiju ili kao što smo mogli da vidimo doživljava lančane nervne slomove – rekao je Veličković.

Izvor: srbijadanas.com