SUSRET OČI U OČI – MIKSI I ALEKS Bilo je tako PONIŽAVAJUĆE! Odvratno, smeće, vređa, ponižava… (VIDEO)


Ponovni susret pred kamerama.


Aleksandra Subotić popričala je sa povratnicima u rijaliti “Zadruga 2”, Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom, o tome kako se oseća po ulasku na imanje u Šimanovcima, dok su tu njen bivši verenik David Dragojević i njegova nova devojka Ana Korać, kao i šta misli o njima.

– Nervira me, ono juče mi je bilo tako ponižavajuće, što je Ana izjavila za mene – požalila se Aleksandra, misleći na situaciju u kojoj je Ana iznela Aleksandrinu najdublju intimu o kojoj joj je David pričao.

ŠTA ĆE MENI NEKO KO ME JE OSTAVIO ZA TRI DANA? Aleksandra otvorila dušu Miljani i Zoli, ispričala im je kako se oseća zbog Ane i Davida! (VIDEO)

– Imam dete, ostvarena sam, šta će meni neko ko me je ostavio za tri dana – zaključila je Aleksandra o svom bivšem vereniku.

Miljana i Zola su je saslušali i složili se sa njenim mišljenjem.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

REKLA MU JE DA NIKO DRUGI NE ČUJE: Miljana je ponovo TRUDNA! Zato je i ušla u rijaliti?! (VIDEO)

Aleks je potom odlučila je da se poveri Miksi i kaže joj šta je njen bivši verenik David Dragojević izjavio za to što je priskočila u pomoć njoj i njenom dečko Lazaru Čoliću Zoli:

– David mi kaže: “Sad će da ti daju napojnicu”. Kao da sam ja rob, vidiš kako je on bezobrazan – požalila se Aleksandra.

– Da nasedaš na fore baboj*pca, stripera i žigola iz Amerike? – rekla joj je Miljana.

– Odvratan je, smeće, vređa i ponižava. Ne zanima me zato što je mnogo odvratan – ispričala joj je Subotićeva.

Pogledajte i te scene kako su izgledale i šta su još pričale Miksi i Aleks oči u oči: