SVAĐA SA ČLANOM PRODUKCIJE! Skandal uživo u programu – Ša nije birao reči, novinar mu ODBRUSIO


Baš se iznervirao!


Tokom emisije “Pitanja novinara” pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. Darko Tanasijević je pitao Nenada Aleksića Ša kako komentariše priču ostalih da je zamenio mirniji život, za nešto potpuno drugačije.

– To je samo moj život, i tuđi komentari me ne zanimaju. Sam biram šta ću da radim, i u sve svesno ulazim, i ne kajem se ni zbog čega. Miran život me je psihički smorio, ja sam totalno drugačije živeo pre veze sa Ivanom – rekao je Ša.

– Postavlja se pitanje ako se Tara ponašala onako prema tebi, šta misliš, kako bi mogla napolju da se ponaša kad vas niko ne gleda? – pitao je Darko.

– Ja sam siguran da bismo se drugačije ponašali napolju. Ovde sam totalno izgubljen. Ovo nisam ja, tamo sam lagan i opušten, nasmejaniji i uživam. A ovde ne uživam nijedne sekunde. Pretežno sam smoren. Nisam neko ko može sa svima da ostvari komunikaciju, i veći deo kuće mi ne prija. Mislim i da je Tara slična meni. Ja sam u njoj video sebe. Drugačiji bismo bili i ona i ja – rekao je reper.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Više puta si rekao da se ne kaješ zbog svega, ali si u poslednje vreme, u svakoj svađi sa njom, žalio za Ivanom… – glasilo je sledeće pitanje

– To je mnogo pre bilo. Emocije su se ugasile, ljudi meni žele da nametnu da osećam nešto prema njoj. U svakoj svađi sam izgovarao svašta, kao i Tara, ali ja ne mogu bez nje, ja Taru volim. I ono što nisam iznosio u početku, brak je počeo da me guši, kao i Ivanu. Sad se razvodim, gledam unapred. Ne bih se zaljubio u Taru da se nisu ugasile emocije. To se desilo jako rano, čak sam krio to i od nje, bežao sam od toga, znao sam da može da dođe do raznih osuda, a sad mi je krivo što nisam odmah rekao. Od starta mi je njena energija prijala – odgovorio je Ša.

– Iz dana u dan se menja situacija, a kamoli iz meseca u mesec. Prema Tari nisam tad osećao kao što sad osećam. Zavoleo sam je, tad sam bio zaljubljen. Znam šta osećam, i apsolutno sam siguran u to. I u braku sa ženom se posvađamo, ali to ne znači da se ne volimo, i sa bratom takođe. Bitno je ono što ostane posle, u mom srcu je da volim Taru, ne želim da se vratim u taj brak, ne želim da molim Ivanu. Ne vraćam se kad uplovim u nešto novo, ne vraćam se nikada na staro – nastavio je Ša.

– Sve tvoje bivše kažu da se bojiš da ostaneš sam, pa si se zato vezao za Taru – rekao je Darko.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Daj mi konkretno koju, ne znam o kome je reč, ali ja sam u Taru zaljubljen, volim je, ne znam da li sam ikog tako voleo – rekao je Nenad.

– Zbog čega si preko Ivane Šašić slao Ivani poruke? Da joj prenese da je voliš najviše na svetu – pitao je voditelj.

– Tad sam bio sa Ivanom u braku, a to je bilo verovatno da se čupam, da se ne sazna za Taru. Ja sam prestao Ivanu da volim od kada sam se zaljubio u Taru. Pokušavate da me odvojite od Tare. Hoćeš na grub način da ti kažem, zabole me za Ivanu, ne zanima me Ivana doživotno. Od desetog marta smo ušli u vezu Tara i ja, nemojte da me nervirate i pravite ludim. Šta vi hoćete mene da ubedite? – vikao je Ša na Darka, a novinar mu je odgovorio činjenicama kako se ponašao sa Tarom.

– Iako si ti pomno ćutao i nisi želeo da iznosiš u javnost neke stvari, mi smo znali do tančina i od Tare, čuli smo na koji način se poveravala i Sandri i Marku Đedoviću i Sanji Stanković, i Mina vas je pratila, iznosila je sve što je videla. Javnost je dobro upućena u vaš odnos – odgovorio mu je Darko.

– Evo da te pitam, pošto imate uvid u sve, otkad sam ušao u vezu sa Tarom, da li sam spominjao Ivanu? Da li sam hteo da se vratim Ivani? – upitao je Ša novinara.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Na to pitanje ću ti odgovoriti, ali možda u sledećoj sezoni kad ti budeš sedeo ovde, a ja tu. Ja ću ti samo reći da jesi, neću ti navoditi taksativno primere i datume, nemam ni vremena, ni živaca, a imam još štošta da te pitam što sam naumio. Mogu samo da kažem, da jedva čekam četvrtak i gledanje snimaka, pa ćeš možda imati neki vid flešbeka, da se podsetiš na koji način, u kojim situacijama i periodima si pričao o Ivani i koliko si se kajao zbog svega što si joj priredio – odgovorio mu je Darko.

– Vi hoćete mene da ubedite da ja ne volim Taru. Pun mi je k*rac više. Darko, boli me k*rac, kapiraš? Volim Taru i tačka, ne kapiram šta nije jasno?  – vikao je Nenad na Darka

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com